♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Friday, January 29, 2010

--[BLH KE DIA DENGAR??]--

sakitnya tanggung rasa mcm ni... deritanya nk menahan rasa mcm ni.. kat sini aje blh ak bgtaw kat die yg ak sngt pikirkan dia... erm... nk ak bgtaw kat dia tkt ak yg makin menahan lke parah.. so kat sini aje la ak harap perasaan ak smpai kat die.. erm... ak taw dia bukan jenis mencari n berfikir ak akan tulis mcm ni kat blog ni kan.. n ak xharap pon die jmpe blog ak nih.. klw die jmpe tu mmg kuasa ALLAH.. n ak jz nk bgtaw.. ak dah lemah sngt skrg nih.. tp ak masih bertahan utk dia.. ak xnk jatuh lagi.. ak masih nk berjalan ke arah dia.. ak masih mengharap pada dia.. ak rindukan dia.. ak xtaw knp ak jadi mcm nila.. ak dah try... tp masih xberjaya lagi... erm... haisshh.. weii ko dgr lah nih..:(( ak rindukan ko :(( ak nk jmpe ko la:(( hurm... klw lah dia blh dgr 8-> tp.. semua itu cme 0.01% je :( damn... its okeh klw dia xtaw ak yg ak rasa... xpe la klw ak hanya bertepuk sebelah.. sekurang2nya.. pernah ada bahagia bersama dia.. pernah tersenyum bila bersama dia.. pernah ada kemanisan bersama dia.. pernah memetik bintang bersama dia... dan pernah sematkan bintang ke dadanya dan masih lagi utuh 3 bintang itu dan ikhlas melafazkan 3 bintang itu hanya utknya.... erm.. ingt x dia?? ingt lagi x maksud 3 bintang itu??? erm... klw lah dia blh taw isi hati ak... klw lah dia tahu ape yg ak rasa skrg... klw lah ak blh bisik kat telinga dia... betapa ak perlu dia utk sambut tgn ak sebelum ak jatuh... erm... namun itu semua hanya khayalan ak.. khayalan yg xmungkin jadi kenyataan~ miss u !~
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts