♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.


Thursday, January 28, 2010

--[DUNIA BELUM SEMPAT MENDENGAR]--

erm... dunia blm sempat mendengar jeritan ak mengatakan betapa ak sngt rindukan dia.. ak pernah katakan padanya yg ak akan hebahkan pada dunia yg dia cintaku.. namun.... adakah dunia mendengar jeritan dalam hati ak??? dunia.. dengarlah.. ak harapkan dia.. ak menunggu dia.. ak nantikan dia.. dia dia dan hanya dia.. adakah dia mendengar degupan jantung ini..??? adakah bintang di dadanya menyampaikan rasa rindu ini??? adakah bintang itu masih bersamanya??? adakah bintang itu menyatakan keinginan hati ak utk memilikinya??? adakah bintang itu memberi semangat kpdnya??? adakah bintang itu menjaga hari2nya??? adakah bintang itu mengungkapkan kata2 semangat utknya tiap2 hari??? bintang.. jagalah dia.. berikanlah semangat padanya.. luahkan lah kata2 berkeyakinan padanya tiap hari.. bintang... gambarkanlah senyuman padanya di tiap2 pagi tatkala dia membuka matanya... bintang.. sampaikan lah cerita penuh gelak ketawa padanya ketika dia runsing... bintang.. nyanyikanlah lagu indah sebelum dia melelapkan mata.. bintang.. kabarkan padanya.. aku ada disini sentiasa menunggunya.. bintang... jgn meninggalkan dirinya... bintang... tetaplah di dadanya dan berdeguplah utk ak di sini.. walaupon jauh dia di sana dan ak tidak melihatnya... namun smpaikanlah pada dadanya akan debaran hati ak menantinya dan debaran ak merindukannya.. wajahnya.. senyumannya.. gelak tawanya.. bintang.. sapukanlah air mata kesedihannya dgn senyuman.. bintang.. bahagiakan dirinya... bintang... sampaikan pada dunia hasrat hati ak utk menyatakan betapa dia ak inginkan.. dan katakan pada dunia.. DIA KEKASIH HATIKU.. SELAMANYA...
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts