♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.


Tuesday, January 26, 2010

--[LEPASKAN RASA KESAKITAN]--

sngt2 skit merasa perasaan cmni.. sakit bila rasa sakit nk berterus terang coz tkt menyakiti.. namun sampai bila.. sampai bila nk menyembunyikan perasaan sakit.. better sakit skrg drpd sakit dikemudian hari.. alang2 dibenci biar la skrg drpd d pendam dan perasaan semakin lama semakin dalam dan waktu itu mungkin tiada maaf bagiku.. namun manusia berhak utk hidup dgn perasaan sendiri... xguna dipksa sesuatu.. tp kite kene berusaha mendapatkan sesuatu.. tkt akan timbul rs menyesal di kemudian hari.. ak pernah melepaskan dan ak xberusaha utk mendapatkan kembali sehingga ak kehilangannya.. kini ak akan cuba mengejarnya dan cuba mendapatkannya.. andai ditolak kelak.. ak susah berpuas ht kerana ak pernah berusaha utk tidak kehilangannya.. cinta bukan bermakna memiliki.. mmg sakit kehilangan nya.. namun dr sudut positifnya.. andai sudah berusaha dan masih gagal.. itu mmg sudah tertulis yg tidak di takdirkan utknya.. andai ade lagi rs cinta yg kuat dalam ht ini.. akan aku kunci saja perasaan itu dan ak tak mungkin menerima sesiapa demi utk tidak menyakiti hati sesiapa.. kerana perti rasa menyakiti.. semoga tuhan mendengar rintihan hati ak.. waktu ini ak sngt memerlukan semangat bintang ak.. ke mana dia pergi ak akan cuba mendapatkan nya dan bertanya akan kekliruan ini.. sungguh hati ak sentiasa ada namanya.. dia masih ak harapkan...
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts