♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Monday, January 18, 2010

--[MANA NAK CARI YANA KLW YANA STRESS MELAMPAU]--

huh... monday yg xglory langsung..... pagi2 yana da berat hati nk g keje ke x... erm... gerak r jgk g keje... tp niat ht mmg xde kat tmpt keje.. smpai je sane.. yana ngn kwn yana da tekad nk lastkn keje this week je.. pastuh mmg mood spoil sngt tataw nape.. yana ngn kwn yana decide nk lastkan keje utk smpai kul 1 je.. pastu kitorg cabut dalam erti kata lain meletak jawatan tanpa memberikan sebb.. ekekeke... fed up + frust + preasure= cannot bla:D but i must bla :D uwakakaka.. erm... pastuh nk tunggu smpai kul 1 tu mcm setahun bai.. huhuhu.. kul 1 je kitorg punch n tu r last kitorg punch kat office:D esok tiada lagi:D wakakaka.. I'M JOBLESS again now:D wakakaka... mmg mcm2 hal ak dgr smpai ke telinge nih smpai r ak xleh mmg xleh kat sane tuh.. so kitorg pon gerak g shah alam r kan.. erm.. tgk2 ape yg ptt.. until niat nih sebenanye dah memandang ke arah quality hotel tuh.. n terbayang2 mic kat dlm tuh... so decide.. karok r ape agi:D wakakaka.. 3jam ak ngn membe ak karok dlm tuh.. mmg lepaskan segala tekanan jiwa n kesedihan sekali... erm... ak tekad kuatkan semangat xmo nenangis:D nnt kwn ak tnye kan susah nk jwb... so ak lyn feel smbil simpan perasaan dlm ht.. lagu sume yg membakar2 je:D wakakaka... high tone je sume.. kasi lepas segala preasure.. yeahh itu keje yana klw yaan rasekan otak ini semakin serabut ye.. senang aje:D yana akan lepaskan d green box or k-box or segala yg start ade karoke:D sume lyn.. nk solat tgh d beri keizinan utk cuti.. karok adalah sebahagian cr yana lepaskan rasa sakit, rasa sedih, kecewe, n segala2nya.. afta that yana semakin ok but deep into my heart.. ttp ade sedikit calar.. tp xpe.. once yana decide something.. yana xkn pth balik... itu pilihan yana.. n yana akan tetap kan pendirian xkire r ape org nk kate kat yana.. itu mereke punye mulut yana xmo ambik taw.. yg penting yana comel aje begini.. yeah... esok pg2 yana akan gerak seperti utk ke tmpt kerja.. tp yana nekad utk mmg mencr kerja.. i dont want to b preasure again when im at home.. owangputeh nih susah r bt ayat.. but i try:D plus i membantai:D wakakaka... hidup yana mmg ade duka........ tp yana akan tutup dgn kecomelan yana:D wakakakka.. msih tidak mau mengaku diri ini sedih lagi.. kerana kesedihan akan buat ht yana rase mau g karok lagi.. memandangkan wang semakin tipis so yana xmo rs diri yana sedang sedih.. itu pilihan yana.. yana akan ttp dgn pendirian yana.. never turn back r kan.. teruskan aje ape yg yana da buat ea.. mungkin pd sesetgh pihak yana ni bodoh..ikotkan perasaan.. tp yana ade life yana sendiri.. n yana da pilih pon life yana.. so nk xnk yana keringkan ht tempuh semuanya... n tegas di sini..YANA XKN PUTUS ASA,.. N XKN PATAH BALIK..!!! even seumur hidup pon klw itu takdir yana.. yana akan tunggu aje:D mmg mcm bangang kan.. tp tu saya NORLIYANA BINTI KHAIRUDIN.. selagi yana xterjatuh.. yana akan terus berjalan menuju ke depan.. ape pon yana harung jugak... n klw smpai ms yana d tolak n yana lemah lalu yana jatuh r kan.. n klw yana xmampu nk bangun lagi.. yana akan duduk.. menanti tgn yg akan menyambut yana n pimpin yana bangun balik... ade atau x.. yana akan tunggu jugak... hidup xsemestinya dpt ape yg kite nk.. mungkin akan dpt tp ambik ms n d selangi dgn usaha dan doa.. serta keyakinan.. klw kite yakin.. kite pasti akan berjaya... itu hakikat!!!


Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts