♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Monday, February 22, 2010

--[AK BUKAN KAUNSELOR UTK AKU]--

erm... mlm ni agi skali ak jadi kaunselor.. kwn ak ade mslh.. ak try 2 solve it.. n dgn tenang je ak settlekan prob die.. standard problm utk remaja.. love problm.. erm.. cinta cinta dan cinta.. ak bukan doktor cinta okeh.. but.. ak dgn senang blh bg jawapan pd mslh kwn2 ak.. klw dah xleh terima kite.. jz let him/her go.. utk ape nk tunggu someone yg da xmo kite.. it waste our time je orait.. hurm... tp ak lak...... sape nk jadi kaunselor ak.. ak alone.. settle it by myself... ak xmudah setlekan mslh sendiri.. becoz i dont know y he leave me??? y?? without a word.. he leave me alone.... i need him but do know y it happen to me... he leave me again... haishh... susah kan.. ak mmg jenis nk kan penjelasan pd setiap perilaku seseorg... ak xtaw r korg cmne kan.. mcm ak.. ak syg, ak doakan kebahagiaan dia hari2, ak ingtkan die hari2, but lastly...he leave me alone... without a reason.. ape salah ak,ape ak dah buat,die xbgtaw ak ape2 pon yg buatkan ak masih agi meroyan r kan tunggu die until now.. n xtaw smpai bile...ntahla.. ak xlayak utk jadi kaunselor pada diri sendiri.. kadang2 ade jgk ckp kat diri ak.. dah org xhengen ko yg ko nk terhegeh2 tunggu tu apekejadahnye.. sbb ak mmg bukan jenis akan tunggu org.. n i know myself very much.. ak xkn tunggu dan xmungkin ak tunggu die... no.. ego kah ak??? ak ke dia?? erm.. ak xkn tunduk pada cinta mcm tu...ak takkan senang2 nangis bila org buat cmtu kat ak.. yes.. until now.. cme 2x je ak nanges psl dia.. 2x dalam 2 bulan:D nanes sebulan sekali je kot...muakakakaka... ntahla... kadang2 ak boleh lupekan dia.. tp sering je dia dtg dlm byg2 ak.. erm.. rindu kot.. ak yakin kuasa ALLAH maha BESAR... dia taw apa yg terbaik utk ak... mybe ade hikmah bende ni jadi kat ak.. tabah ye norliyana khairudin... (ayt konon2 kuat r kan) lalalala~!!!

Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts