♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Sunday, February 28, 2010

--[HANG OUT !!]--

eheheh...lastly niat nk jmpe agi ngn membe2 kursus tercapai jgk.. byk kali r jgk kitorg plan nk jmpe tapi asyik ade hal aje kan sume2.. semalam (27/2/2010) kitorg dpt jgk jmpe kat shah alam.. memula plan ni ak yg buat...nk jmpe aslam kat s.alam la kan.. pastuh ak msj D,mai,ngn wani.. aleh2 mai aje yg free...so kitorg be3 je r yg g..ak mai ngn aslam.. hahaha.. pastuh otw ak nk g shah alam.. si mirul lak msj ak.. ape agi ajk r skali kan alang2.. huhuhu.. lalalala.. pastuh dah jadi ber4.. kehkehkeh...kitorg pon hangout sesame g makan2 n then karok kat quality hotel ... tu r niat sebenanye :D tp mirul xjoin sbb ak lmbt kasitaw die:)) wakakaka.. cian ko :)) wakakaka.. rindu kat korg...erm..byk sngt knangan manis dan pahit kan korg...wakakakaak... wink* tetibe ak teringat seseorg... adess.. kantoi lak perasaan ni:D


Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts