♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Saturday, February 13, 2010

-[KEBAIKAN & KEBURUKAN ANAK BONGSU]--

ngeh~!! iye saye anak bongsu ye..means anak last ye.. anak ke-6 daripada 6 la kan mksudnye.. dan sejujurnya mmg daripada arwah mak ade mmg saye sngt manje dgn mama ye..~!! muakakaka.. oleh sebab itu ye.. kelebihan dan kekurangan saye sbg ank bongsu..

kelebihan
-permintaan saye seboleh2nya pasti tertunai..peace
-bile saye teringin sesuatu mknn..nnt mesti kakak2 saye akan tunaikanjelir
-skrg ni bile da bekerje.. time pagi2 tu akak saye pasti akan bgn jgk then buatkan breakfast n tapaukan mknn utk sayelove
-n bile balik keje lak.. mesti dah ade mknn utk saye.tp harini tade coz akk g rewang..bwk balik mknn lmbt smpai sy dah goreng telosedih
-bile cuti aje.. saye bgn lmbt..along xkn ckp pape..coz die phm adik die tido lmbt buat apecelebrate
-bile siang aje.. saye xd suruh sidai bj dan memasak.. kadang2 klw saye bgn awal je saye akan buat bende2 tu..(saye bukan xpndai msk ea.cme mls je)ketukmeje

kekurangan
-dari blaja dulu..akk saye akan tnye bile nk balik umah.. riso bona adik die xbalikangkatkening
-bile balik skola lmbt..dah start mesej da..tnye katne..angkatkening
-bile nk g kelua jln2..tnye dulu nk g mane n ngn sape(tp skrg da xdah..coz da taw sngt sape je yg kua ngn ak)angkatkening
-erm..nk sambung blaja tergendala cz diorg mcm bert hati nk bg ak blaja..gne byk dwet r kan..(coz ak bukan ank datok)angkatkening
-bile nk cr keje..xleh jauh2..riso r jgk..coz ak pompuan.(ade diploma tp d soh keje kat kg yg xde relate ngn diploma)angkatkening
- dah keje kat setia alam ni riso lak jauh lagik.. n makcik tetibe ak pesday keje die dah ckp soh keje kat tmpt die..(time ak tanam anggur xnk lak ckp kan)angkatkening
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts