♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Monday, February 8, 2010

--[KUANG AJAQ BUDAK2 SKRG~!!]--

akuh xpuas ht.. budak2 skrg nih mmg sngt kuang ajaq.. ak bengangmarahsngt xpuas hati nih.. korg taw x pg td.. ank buah ak yg bukannye kecik r kan.. dah form 2.. pastuh ak nih ade dlm bilik ak r kan.. then tetibe r kan die masuk bilik ak,.panjat katil ak.. n terus aje ambik portable speaker ak yg terletak cun je kat katil aku.. without asking me firstxpasti ak benci btl org xreti2 nk mintk izin nih.. mslhnye ak ade beb dlm bilik ak nih.. die dgn slumber je buat ak mcm xwujud dlm bilik nih.. ambik mcm bende tu die pnye jexpasti klw angin ak xbaik pg td mmg ak sound balik.. ak soh die pulangkan balik portable speaker ak tu.. plzz r jgn jadi kuang ajaq okeh.. erm.. mybe die ingt ak tumpang umah mak die tuh die ingt brg ak tuh die pnye r ea??? sorry ea.. ko tgk skit ari ak buat ape ea...ihikhik kdg2 kene ajaq skit budak kuang ajaq nih..ihikhik so what??angkatkening tasuke aku??angkatkening thats your problem okehangkatkening tp klw mintk izin ok ak bg..nih ko men songlap brg ak xmintk izin kat ak pon kan.. angkatkening u take a granted r bai..gatai jgn kate ak nih belagak r kan..gatai ko yg start dulu.. so..ko r kene terime okehgatai muakakakaasetan
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts