♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Tuesday, February 2, 2010

--[SAMPAI ATI BOIFREN AKU~!!!]--

hoh... hari yg sngt mengecewekan seorg norliyana yg comel ya.. dush.. kenapela along soh ak g kedai td.. herm.. ak g kedai harini wei.. ak nk beli nescafe:D (along soh ke kehendak sendiri??) lalala.. erm.. pastuh kan weii nescafe gold idamanku tu tiade:| demn.. herm.. ak pon g r beli duthlady coffe(perluke nk cite??) uwakakakaaka... herm.. proceed dgn cite sebena.. ak tetibe terpandang boipren ak:| perghhh bukan main lagi kau ea:-W ak xde r bengang sngt kan.. erm.. coz ak paham la keje die nih kan.. xd kisah r sngt kan.. pastuh kan ak pon terdetik r nk beli that magazine(coz bf ak tuh jadi cover utk majalh itu..betape popularnya boifren ak~!!) ha pastuh kan ak bace r belek2 skit ape cite bf ak nih kan.. demn.. amboi kaw punye posing ngn awek2 tu ea.. kalini liyana jasmay ngn mila lak.. erm.. liyana jasmay..(nama sebaik liyana) ngn mila(sebaik org kate mila tu mirip ak) muakakaka.. sume nk same je kn.. pastuh ak da phm r nape bf ak ambik gmbo ngn die..(perasan r relate ngn ak konon) hah pastuh nih terkezuuttt sngt hati nih.. tetibe boipren ak nih ckp "ye sy mmg dgn seseorang dan kami selalu jgk berjumpe" oiii...:(( mn ade kite selalu jmpe weii:(( jarang sesungguh r:(( herm.. ha pastuh die kate nnt die nk gtaw media r kan bile nk langsungkan.. waktu itu hati ini sngt terguris taw syg:(( sape pompuan itu ha:(( sape die:(( sampai ati awak:(( hukhuk.. n u all mesti nk taw kan sape kekasih aku itu yg sngt2 membikin ak keciwe.. ha nih tgk cover majalah yg die jd jadi covr modelnye r kan.. hukhuk.. sob2.. sngt sedih.. dah r ak nk mengadu nasib.. sampai ati kekasihku itu:((
ITULAH SANG KEKASIH AK:(( ENCIK SHAHINDRA ONE..SEDAP AJE LIYANA JASMAY ITU NK PELUK2 BOIPREN AK EA:(( AK NK PELUK DIE PON XMENYEMPAT AGI TAW... :(( XPELA SAYANG.. I SELALU DOAKAN U BAHAGIA SESUNGGUH.. I SAYANG U BUT I MUST LET U GO.. ANGGAP AJE KITE XDE JODOH EA.. UWAAA BOIPREN AKU SUDAH ADE KEKASEHH:((:((

p/s*jgn mare ea:))=)) just 4 fun:D uwakakakakaaka....PEACE
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts