♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Sunday, March 21, 2010

--[BILA ES0K DA START SK0LA]--

assalammualaikum... hah es0k kanak2 da start sk0la kan?? kan??? ak pon mmg 0f coz la keje.. ceh.. d0lu kat tmpt lame es0k still blh buat taik mate smpai mlm balik.. hahaha... erm.. nk cite hal2 ank buah ak nih bile start bukak sk0la s0k.. heh..!!! td balik pasar je ak tgk ank buah ak yg b0ngsu tuh bwk balik ape taw!!! KASUT SKOLA BARU.. makk aih... ini bukan cuti huj0ng thn meh.. cme cuti pertengahan thn je..1 week je k0wt... adoi.. ank buah ak nih pantang cuti lame skit nnt nk bukk sk0la ade je yg baru.. pasai pe nk taw.. kasut xbas0h r d0k di biar je kat luar xlekang dek panas.. pastuh ape agi x ape tuh dek hujan.. hah cmt0h r.. dah kas0t tu r0penye mcm belacan kan kat lua.. mul0t ak,ngn mak die da pnt bebel ckp s0h basuh kas0t haram jadah xd layan.. hampeh.. past0h dpt kas0t baru.. ceh.. ak dulu xde pon.. sthn sekali k0t beli kas0t baru.. dak2 skrg nih.. pelik btl akuh.. blaja klw slalu 100% xpe la jgk.. nih hampeh..!! kat0n ngn mainnye je d lebihkan.. nk je ak luku sek02 pale tuh... ehehhee.. ank ak s0k cmne agaknye eafikir muakakaka... ceh mintk2 el0k la peel nye mcm mak die nih.. comel2 dan ayu2 aje.. muakakaka...gelakguling bye!!babaiblur
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts