♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Saturday, March 20, 2010

--[LELAKI MMG LAMBAT PICK UP]--


yeke??? ak sebenanya tgh tahan marah + geram nih.. lelaki nih kan.. mmg r bukan bf ak tp ak bengkak je ngn peel die.. actually dulu ex-bf ak r kan.. hehehee.. no what leh lak tnye nape ak jual mahal(tingglkan die) kan..?? ceh.. ak xmo jwb r kan.. honestly nk sngt die sedar2 tp da nk masuk 4 thn xpaham2 lagi kot.. ak fed up sebenanye.. kete die tuh dah jadi mcm awek die kot.. skrg nih lagi r ligat.. xphm ke care die tu yg buat ak blah.. weh.. ak tensen r ayik kete ko je... ape2 sume kete la itu kete ini kete.. at least spend time ngn ak blh x jgn asyik kete die je lebih.. fed up.. klw ade la pompuan yg leh thn asyik bf die sembang kete je mmg ak rase pompuan tu da tuka jantina.. gile ka?? 24j owez bout car.. wehh ckp bende len xde ke?? ak rela dgr psl lee chong wei ka... tomok ka... bowling ka... karaoke ka... itu better dr otak ak semak n tinge ak bernanah dgr psl kete ko.. yela kete je kan phm ko.. tu yg ak touching btl ngn die.. dr dulu.. thts y ak tingglkan die.. itu 1 drpd sebb nye r kan.. sbb2 lain tuh terlalu privacy nk cite kat sini.. hahaha.. so skrg pon rupe2nye lagi parah kot gile kete die tuh.. sipa leh ckp kete die je yg phm je.. ape2 sume dgn kete die je.. i wanna remind u okeh.. one day.. bende yg ko syg tu yg akan mendatangkan padah pada u taw.. mmg ak pon gile kete jgk.. but i can separate my time.. mane nk cite psl hati.. mn nk cite psl kete la kan.. i cannot accept la guys like that.. h0h.. klw da h kete ko tu segala2nya kan.. toksah r kwn ngn manusia.. g je cite hal2 ko ngn kete ko.. fed up ak..!!! fullst0p.
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts