♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Wednesday, April 28, 2010

--[AKU NI DAH RUPE BUNGE TAIK AYAM KOT]--

uwaaa nangihnk menangisnangihingt dah xgadoh agi..rupe2nye ak gadoh agi.. erm.. tatawla.. ak xsuke libatkan ak bile ade mslh lain.. ak pon ade mslh jgk.. suke2 nk mrh2 ak.. sound2 ak.. lancrit... erm.. dah r jmpe jarang skali.. pastuh lagi nk gadoh.. hurm.. redha je r ending story ak ni cmne kan.. ak xde luck langsung dalam luv nih.. eii... mcm bunge taik ayam r kan.. name je bunge.. tp xde org nak klw dah nm bungetu taik ayam.. org pandang je dari jauh pon dah ckp yekk taik ayam pnye bunge.. hahaha.. tp ak xde r smpai cmtu kan.. ibaratnye r.. hidup xde luck.. bkn xde.. cme ujian je tok uji mental dan fizikal ak ni kental agi ke x.. jwpnnye hampr tersadai.. dah r ak pening kepala nk piki hal keluarge ak.. ni kan lak nk jg ht org jauh.. susah.. kdg2 terpiki ptt ke go on or not.. family ak.. sabar je r.. erm.. murahkan lah rezeki kami.. amin... doa
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts