♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Sunday, April 25, 2010

--[EXCITED MOMENT]--

hahaha... teruje gile kan mlm nih.. erm.. pada yg teruja BN menang tawan HULU SELANGOR tu pi lantak r korg pnye keterujaan itu ya... ehehe.. tahniah saje ucapan dr saya.. ngeh3x...erm.. ni nk cite yana sngt2 excited la mlm nih kan.. coz tomok la kan ofcoz.. ngeh3x.. sape yg knl yana tu tawla ape kaitan tomok ngn yana ea.. cewah... yg xknl tuh yana nk kasitaw ... yana r org yg paling dan sngt teruja ngn tomok.. tp xdela smpai fanatik nk mati smpai lupekan ALLAH ea... jz for fun.. actually kan yana kagum je ngn die.. daripada dulu mmg yana peminat die.. huhu.. then mlm ni nk cite die perform kat tv3.. konsert jom heboh r kan.. huhuhu... td awal2 je tomok perform kan.. yana gotta new msj from kwn yana.. ASLAM.. msj nye berbunyi begini " tomok ko kat tv" ahahaa... pastuh a few minute later... "TOMOK!!!!!" msj tu lak dari AHMAD SAFWAN.. muakakaka... safwan ni mmg membe kamcheng yana.. n mmg taw sngt la yana ni mmg suke tomok.. aslam nih yana br knl kat seremban time kursus kan.. tp da close ngn die coz minat same.. karaoke.. ehehe... kdg2 klaka jugak diorg nih lagi teruje kot dr yana.. ahaha.. agak2 r kn mesti diorg nmpk tomok mesti dalam otak da terbygkan yana,.. tu yg smpai msj yana tu.. dulu pon same... acap kali la klw tomok je ade mesti kwn2 yana akan msj yana... haha.. mcm tomok tu mmg pkwe yana kot..muakakaka... jeles peminat tomok kan.. ahaha.. eh yana minat tomok dari zaman die kecik ,smpai zaman kejatuhan die.. n until now die da famous ttp yana sokong taw... byk sejarah taw yana ngn tomok nih..ehehee... td die nyanyi lagu sejarah mungkin berulang.. new version ... sngt r ok.. tp mereke ramai yg kate best agi olad version.. ahh manusia xpnh nk suke ape org lain buatkan... dulu time die nyanyi.. org kate sengau la apela... skrg die da ubah new version without theKESENGAUAN itu,,.. org kate old version agi best..ehh xtawla.. yg penting yana ucapkan tahniah tomok.. wish u gud luck
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts