♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Sunday, April 18, 2010

~!! NAK T-SHIRT NETQUEEN FREE !!~

nak ke?? ehehehe... tokleh.. tunggu ak dpt dulu.. ahahah..netQueen ..ak dpt nih dr adzem.blogspot.com.. die yg mempelawa ak.. so ak pon usha baikk pnye page netqueen nih.. pehh.. gile syiok meh... mcm2 ade... korg nak taw pasal pe je ade kat situ.. psl tomok je kat page ak kot..ahahaha..korg nk menulis ke.. nk buat buku ke korg leh kongsi ngn netqueen nih.. sikit sebyk korg leh luahkan segala bakat yg korg ade kan..n semua segala topik hangat sume ade ...pasal laki.. pempuan.. attitute drpd gerak geri u all.. haha... mmg 5 bintang r ak bg kat blog netqueen nih... erm.. nk taw cara2 nk dptkan t-shirt free ni??? limited je tok 100 people yg lucky.. ehehee... ade condition... ni die...(*_^)


1- Daftar sebagai ahli netQueen disini. netQueen
2- Masukkan blog ini ke Blog List anda.
3- Buat satu entry tentang netQueen.
4- Letakkan gambar banner netQueen cm kat bwh ni di side bar & link back

5- Promotekan netQueen kepada 5 rakan blog anda.

- ak promote kat membe ak..
dewi
eida
tengku amirah
azza
ezi

6- Tinggalkan komen anda disini dengan mengatakan "Saya Telah Laksanakan Kesemua Syarat Yang Diberikan dan kini saya adalah rakan netQueen" berserta alamat blog anda

- ehehee,, ak dah..huhu
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts