♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Thursday, April 29, 2010

--[RIBOT PETIR YANG AMAT DAHSYAT!! APAKAH INI PETANDA???]--

ya ya.. over sngt r kan tajuk entry yana kalini..muahaha.. erm.. ribot petir yg amat dahsyat tu sbnanye dalam diri yana.. ngeh3x.. erm.. acrually klw u all bc my previous entry r kan.. yana ade ter sigh sekejap.. hehe.. ya ya.. taw r kan entry sblm nih..psl bunge rosyayik busukayamayam ehehe.. erm.. entah la kan.. yana pelik sngt.. y this happen again?? kate nk yana change? yan try 2 change la.. suddenly last night yana xsempat pick up kol die then yana ckp saje je xangkat then die mrh yana then yg yana tokleh terime tu die kate yana off phone?? omaigod???? yana xde off phone.. phone yana yg da mcm mintk kene hentak kali keseribu tu je yg buat hal.. owh men.. not my fault actually.. do know la.. recently he became someone else.. like 2 marah2 yana .. omaigudnes.. i cannot accept r klw jz becoz yana xpick up kol then die mrh yana sampai i cannot imagine? beso ke salah yana? yana pukul die ke pakai tumit kasut yana?? takde kan? lancrrriiit... yana tataw ape die nk.. kate nk ubah.. kate nk jg our relationship.. asyik2 ckp " dont treat me like this.. i dont like?" wat hapen? what i've done? eii jgn smpai yana g karaoke 5 jam nonstop taw.. eii tasuke r sedey2 aceni taw.. not me la.. uwaaaanangih hontah la.. nway klw yana salah psl xpickup kol yana mintk maaf.. but pls ea dont make fitnah on me.. i oso dont like.. yana x off phone ea.. xde trust each other kan between us T_T i hate..

RESITE DA DOA ::YA ALLAH.. BANTULAH YANA CARIK JLN PENYELESAIAN PADA RIBOT PETIR DALAM HATI YANA NI.. AMIN..doa
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts