♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Saturday, May 22, 2010

--[I BALAS TAG U CIK ASFZ ]--

ehehehe... kalini tag daripada CIK ASFZ plak.. hehehe... ok kene bls ye demi menjamin silaturrahim cewah,, hahaha.. ni antara soklan2 long term planning aku plak...

5 impian utk 3 hingga 5 tahun daripada skrg


3tahun dari skrg
-- erm.. skrg umo i u baru 22.. still fresh agi.. cewah.. tp impian ak mmg mcm gunung raya.. muakakaka... ok dalam ms 3 thn ni ak akan pastikan ak dpt sebuah kete.. ikot bajet la klw byk ak nk beli kete ni:-
fuyooo boleh ke?? usaha tande kejayaan..chaiyok utk saye

hahaha.. klw tadapt ini je la yg ade dlm otak..


dan ni jgk

hahah.. wish me luck ea.. muahaha.. ok pastuh nk ade stable job.. means salary mesti up 1k n above r dalam ms 3 thn akan dtg kan.. hehehe..

pastuh insyaALLAH
hahaha... da kwen kot klw jodoh cepat la kan.. klw tade mybe xde jodoh.. coz i taw tomok mesti da ade ank ramai time tu.. sedey T_T hahaha..

5thn akan dtg.. mybe.......T_T
hehehe..ade keluarga yg bahagia kot.. hahaha...insyaALLAH.. huhu

ok pastuh 5 impian extra plak..

ok utk this year punye impian ea..

1- nak kumpul dwet byk2
2- nk btl2 stable in job
3- hopefully got stable bf insyaALLAH him T_T
4-make my family happy
5-dpt slim sket.. shhhdiam gemok ke i..hahaha.. no komen T_T

pastuh tag 5 friend ea..
BEN ASHAARI
hahaha mimpi indah klw kene bls tag ak muahahaha
DEWI
AINUDDIN
IZZY
ASRAH
MIMAH

foot note: tolong la menjawab ea.. muahahaha.. ak xbesalah tag korg.. tapi tu ape yg di suruh ..haha T_T


pls vote my blog..yanakhai
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts