♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Monday, June 14, 2010

--[MULUT LONGKANG R KORG NIH]--


hahaha... mmg kan... korg mmg mulut cam longkang.. mentang2 ak diam ade je mulut yg pot pet pot pet cite blkg kan.. hahaha... xpe2 gua tunggu je gua nk basuh mulut2 korg sume.. weh.. aku diam sebb ak mls nk lyn korg yg umo xserupe otak.. ckp pot pet pot pet mengate org buat itu xbaik ini xbaik.. habis korg mengumpat tu baik ke?? weh mkn daging B@&! r weh.. hahaha... aku buat hal aku korg buat hal korg boleh x?? ak xpenah mintk mkn korg kot... tlg r jgn kacau ak.. dengki sngt ke ngn ak nih.. ak buat ape kat korg smpai korg xpuas ht hah?? ak usik dompet korg ke?? xpenah kot.. bwk2 la beringat korg da jadi org veteran.. bwk2 mengucap.. hahaha.. adoi.. sakit perot cmni pon ak msih agi blh silent sound org..hahaha.. bkn xnk sound depan2.. cme cm unmatured je ... xkn ak nk ikot perangai beliau pulak kan.. well i know myself very much.. people always talk about me is just make me feel famous je..wakakakak... aku xmintak jadi pemes taw.. tp korg yg jadikan ak pemes.. wakakaka.. 1 je.. aku xnk tunjuk sape ak depan korg.. cukup2 la perangai lepas tu ak dah bwk masuk longkang.. xkn korg yg mulut longkang nih ak nk kene ambik balik perangai ak dalam longkang tu..ye x? piki2 kan sendiri.. hahahaa... segala umpatan u all ak balas dengan ALHAMDULILLAH... ALLAH je yg balas ye..hehehe..





pls vote my blog..yanakhai

Saturday, June 12, 2010

--[APE DI HARAP PD CINTA]--

cinta mengajar aku sesuatu... iaitu perasaan.. indah... bahagia... ceria...
cinta juga mengajar aku sesuatu.. menangis..resah...sakit hati...terluka...
itu ke sebenanya cinta?? kenapa mcm xbest?
ade pendapat mengatakan...

CINTA KAN BUNGA AKAN LAYU..
CINTA MANUSIA AKAN MATI..
CINTAKAN ALLAH KEKAL ABADI..ITULAH CINTA HAKIKI..

mungkin ilmu belum penuh di dada tu yg ak belum rs cinta sejati..
aku pon rs korg mcm tu jugak.. sume blh ckp "cintakan ALLAH pasti korg rs bahagia" mmg r.. itu aku pon xblh sangkal coz klw sedih putus cinta korg baru tertonggeng2 sembahyang nangis2 mintak ALLAH tolong kan.. haha.. sbnanye ak pon cmtu..

aku ade mslh skit ngn ht nih... entah la... silap besa ape yg aku buat nih.. mmg salah besa... tp.. aku sendiri xtaw itu kehendak aku ataupon aku suke2.. eh korg paham ke aku nk terangkan pasal pe?? eheheh,,, xphmkan.. direct 2 da point.. long distant love... impactnye?? lu piki la sendiri.. sunyi r.. aku xsalahkan kekasih aku.. tp aku sendiri yg salah.. mmg sayang.. tp time utk cite soal hati 2 xpenah ade... jarak tu memisahkan kitorg.. even ade henpon.. tp seolah2... erm.. cannot explain bile xtgk muke ..tu je.. intonasi pon xsame.. blh jadi salah phm klw msj... erm..

aku taw aku byk silap dalam hubungan ... aku keras ht... aku baran.. aku kuat melenting.. tp.. itu sume alasan aku je utk tarik perhatian.. tp xdpt lak.. hehehe.. aku xpandai tarik perhatian die or die xphm sign yg aku bg tu aku xtaw... xkn aku nk ckp direct yg aku nk buat cmtu..nk die cmni... mn surprisenye relationship tu.. aku xsalahkan die... aku yg salah coz hv a big demand in our relationship..

p/s* mencintai xsemestinya memiliki... aku xberapa paham mksud ayt tu...ehehe..buat2 xnk phm sbnanye.. hehehe T_T



pls vote my blog..yanakhai

Thursday, June 10, 2010

--[AWARD FROM AMY]--


award buatan tgn amy katenye.. nice..beauty.. but honestly yana bkn peminat pink.. but appreciate it 2 much ... T_T





THANKS AMY for this beauty award.. sorry yana lmbat grab award nih.. yana jarang on9 la.. thnks again.. eheheeh...









pls vote my blog..yanakhai

Saturday, June 5, 2010

--[HITAM PUTIH WARNA KEHIDUPAN]--


selamat pengantin baru ANIS & BAD


selamat hari sabtu semuaaaaa warga bloggerrrrrrrrrrrrr...!!! ehehe.. harini yana cuti :D wakakaka... selalu mmg payah nk cuti kan.. tp harini nk keje takdapat lak coz mmg xnk keje on sunday tp keje gak sunday coz harini kene cuti, ehehe...

harini yana pergi umah kwn yana.. pakai bj kurung biru puh ayu sungguh ak rs diri ini.. wakakka... tp naik moto.. wakakaka.. hilang keayuan sekejap.. tp masih blh tahan ayu lagi.. ehem...ape ak membebel ni..xkene topik kot..


nway harini 5/6/2010 kwn yana ANIS & BAD telah selamat di ijabkabulkan ye..bertemakan hitam dan putih..haha barula kene ngn topik nih.. tahniah tahniah.. yana bile lagi ea nk rs gemuruh cmtu.. hahaha.. cewah makin gatai noe ak skrg..muahaha... erm.. ok nk cite yana punye feeling time akad td ... although bukan yana la kan penantin tu.. tp yana lak rs gugup plus touching ...muaahahaha.. erm.. korg bygkan hantaran 70 ribu :( kayo makcik =)) cilaput.. wakakaka.. juru nikah salah bc akad:( sedey taw =)):)) jaat t0l ak.. wakakaka...

ok lepas hbs je akad tu yana pon besembang ngn sapuan sapuan dan alip.. ade 2 sapuan??? tp lagi ngekngok sapuan kwn yana.. wakakaka... meh tgk skit pengantin bertuah dalam blog yana ni.. wkaakka...






please vote my blog yana khai..TQ

Friday, June 4, 2010

DTGNYE JUN MENGINGATKAN ADA YG TERTINGGAL D BULAN MEI

assalammualaikum... fuh,,, sekian lame yana x update blog ni kan.. tgk je slalu tp x update.. xde ms la.. g pon otak da berat.. xd idea nk post ape2.. ni pon coz esok xkeje.. tp ahad yana keje.. hahaha... almaklumla.. yana kan skrg da mengalahkan YB.. muahaha.. maunye x.. mcm hari2 kot yana O.T then khamis yana la mule aktif men badminton utk company... lame xmain.. ade peluang ni yana grab je.. hhaa... saje buat lepas tensen.. heheh.. keje yana ok.. cme ade mulut2 longkang yg yana xberape bekenan.. but its ok.. what u give u get back.. ASAP.. hahaha.. drastik blsn akan tibe bile mengata blkg nih.. xpe yana phm.. biase la ank yatim piatu kan mmg slalu kene cemuh.. eh tp yana xkan diam taw... yana akan pastikan korg terduduk 1 hr nnt wakakaka.. jaat gile r.. muahahaha... kejap je dah bulan 6.. opsss

ada yang tertinggl d bulan mei 2010

ekceli bulan mei ni yana ade appoinment ngn doktor.. utk buat check up yg kali ke berape pon yana xingt.. so sbb dah byk kali tu yg yana TERlupe nk pegi :D n bkn slh yana ea.. kad sepital tu pon yana da ilangkan.. yana xbesalah.. sape soh kad tu ilang.. eheheh... insyaALLAH yana xd pape.. ajal maut ditangan tuhan sengihnampakgigi ehehehe... nway life yana agak pack.. so yana buat je ape yg yana suke.. yana kwn je ngn sape yg yana suke... klw ade org xsuke tu mesti sbb yana yg xnk kwn dgn die..hahaha.. ok la yana penat nk titon ni..nunite all blogger... titon taw.. tp titon kat blog yana je.. ramai2 tido sini yok... hureyyyy ehehehe







pls vote my blog..yanakhai

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts