♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Saturday, June 12, 2010

--[APE DI HARAP PD CINTA]--

cinta mengajar aku sesuatu... iaitu perasaan.. indah... bahagia... ceria...
cinta juga mengajar aku sesuatu.. menangis..resah...sakit hati...terluka...
itu ke sebenanya cinta?? kenapa mcm xbest?
ade pendapat mengatakan...

CINTA KAN BUNGA AKAN LAYU..
CINTA MANUSIA AKAN MATI..
CINTAKAN ALLAH KEKAL ABADI..ITULAH CINTA HAKIKI..

mungkin ilmu belum penuh di dada tu yg ak belum rs cinta sejati..
aku pon rs korg mcm tu jugak.. sume blh ckp "cintakan ALLAH pasti korg rs bahagia" mmg r.. itu aku pon xblh sangkal coz klw sedih putus cinta korg baru tertonggeng2 sembahyang nangis2 mintak ALLAH tolong kan.. haha.. sbnanye ak pon cmtu..

aku ade mslh skit ngn ht nih... entah la... silap besa ape yg aku buat nih.. mmg salah besa... tp.. aku sendiri xtaw itu kehendak aku ataupon aku suke2.. eh korg paham ke aku nk terangkan pasal pe?? eheheh,,, xphmkan.. direct 2 da point.. long distant love... impactnye?? lu piki la sendiri.. sunyi r.. aku xsalahkan kekasih aku.. tp aku sendiri yg salah.. mmg sayang.. tp time utk cite soal hati 2 xpenah ade... jarak tu memisahkan kitorg.. even ade henpon.. tp seolah2... erm.. cannot explain bile xtgk muke ..tu je.. intonasi pon xsame.. blh jadi salah phm klw msj... erm..

aku taw aku byk silap dalam hubungan ... aku keras ht... aku baran.. aku kuat melenting.. tp.. itu sume alasan aku je utk tarik perhatian.. tp xdpt lak.. hehehe.. aku xpandai tarik perhatian die or die xphm sign yg aku bg tu aku xtaw... xkn aku nk ckp direct yg aku nk buat cmtu..nk die cmni... mn surprisenye relationship tu.. aku xsalahkan die... aku yg salah coz hv a big demand in our relationship..

p/s* mencintai xsemestinya memiliki... aku xberapa paham mksud ayt tu...ehehe..buat2 xnk phm sbnanye.. hehehe T_T



pls vote my blog..yanakhai
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts