♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Friday, June 4, 2010

DTGNYE JUN MENGINGATKAN ADA YG TERTINGGAL D BULAN MEI

assalammualaikum... fuh,,, sekian lame yana x update blog ni kan.. tgk je slalu tp x update.. xde ms la.. g pon otak da berat.. xd idea nk post ape2.. ni pon coz esok xkeje.. tp ahad yana keje.. hahaha... almaklumla.. yana kan skrg da mengalahkan YB.. muahaha.. maunye x.. mcm hari2 kot yana O.T then khamis yana la mule aktif men badminton utk company... lame xmain.. ade peluang ni yana grab je.. hhaa... saje buat lepas tensen.. heheh.. keje yana ok.. cme ade mulut2 longkang yg yana xberape bekenan.. but its ok.. what u give u get back.. ASAP.. hahaha.. drastik blsn akan tibe bile mengata blkg nih.. xpe yana phm.. biase la ank yatim piatu kan mmg slalu kene cemuh.. eh tp yana xkan diam taw... yana akan pastikan korg terduduk 1 hr nnt wakakaka.. jaat gile r.. muahahaha... kejap je dah bulan 6.. opsss

ada yang tertinggl d bulan mei 2010

ekceli bulan mei ni yana ade appoinment ngn doktor.. utk buat check up yg kali ke berape pon yana xingt.. so sbb dah byk kali tu yg yana TERlupe nk pegi :D n bkn slh yana ea.. kad sepital tu pon yana da ilangkan.. yana xbesalah.. sape soh kad tu ilang.. eheheh... insyaALLAH yana xd pape.. ajal maut ditangan tuhan sengihnampakgigi ehehehe... nway life yana agak pack.. so yana buat je ape yg yana suke.. yana kwn je ngn sape yg yana suke... klw ade org xsuke tu mesti sbb yana yg xnk kwn dgn die..hahaha.. ok la yana penat nk titon ni..nunite all blogger... titon taw.. tp titon kat blog yana je.. ramai2 tido sini yok... hureyyyy ehehehe







pls vote my blog..yanakhai
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts