♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.


Sunday, October 10, 2010

--[KAU & AKU.. KITA BERTEMU..BERCINTA..BELUM TENTU KITA DITAKDIRKAN BERSAMA]--


malu Malu malu.. tolong bg sy ruang untuk bermadah sebentar...mood sedang berbunga2 cinta nih.. bkn sebb dilamun cinta.. tp belajar bercinta.. kakakaka...gelakguling


:: awak dan saya,... kita bertemu... itu jodoh kita untuk bertemu...semakin lame semakin sayang.. dan kita ditakdirkan untuk jatuh cinta... itu pula jodoh untuk kita bercinta dan berkasih sayang...


tetapi..


:: awak dan saya... selama mana pon kita berkasih sayang.. kita berjanji sumpah setia.. namun.. itu semua belum tentu kita ditakdirkan untuk hidup bersama.. cinta bukan menjamin awklah jodoh saya,,.. janji.. bkn juga bekalan untuk meyakinkan sy bersatu dgn awak..kerana,,.. kita terbatas untuk mengetahui siapa jodoh yg di ciptakan untuk kita...


:: awak dan saya bercinta... sy mengalirkan air mata bila awak pergi dari saya...awak berjanji tidak meninggalkan saya..tetapi..


::bila 1 hari awak bertemu dgn jodoh awak.. awak terpksa meninggalkan saya.. dan saya terpksa belajar untuk faham yg awak tidak tertulis sbg jodoh saya... lalu saya terpksa akur..


:: lumrah seorg wanita.. kekuatannya pada perasaan.. kelemahan nya juga pada perasaan.. mudah menyintai.. tp lemah untuk melupakan cintanya.. begitu juga saya..

:: kerana saya seorg wanita..


:: selemah2 saya untuk melupakan awak.. namun 1 hari.. hati saya bakal di lembutkan oleh seorg lelaki yg sudah ditulis untuk saya.. lalu saya kembali kuat dan mampu melupakan awak..
:: kerana kita bercinta.. namun kita tidak pernah memiliki cinta itu..kerana jika sudah tidak tertulis.. mmg xkn tertulis..p/s* mood saya sepertiros hehehehe...sengihnampakgigi byenerdpls vote my blog..yanakhai
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts