♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Sunday, July 10, 2011

--[SALAH AKU KE??]--

huh??salah aku ke??
bile org ckp ak ni cam tu cam ni..then ak mrh²..tengking²...dan what so eva...klw cmtu cmni tu yg baik xpe...ni yg blh mendatangkan marah lagi serabut...

huh??salah aku ke??
bile ak senyum dgn lelaki yg senyum kat ak...then yg perempuan bile ak senyum mak aih mcm la ko tu artis yg kelas 1..muke ketat mcm kene gam..lepas tu ckp ak ni menggatal senyum dgn lelaki..pdhl ko tu yg x blaja hbs cmne nk senyum
*p/s : cikgu xsempat ajo ke pe?


huh??salah aku ke??
bile ade org senang nk kwn dgn aku..selese nk kawan dgn ak..then ade org lain ckp ak ni perampas,menggedik,dan sebagainye..
*p/s : mungkin sbb org tu xnk kwn dgn die kot sbb mulut die jahat cam tetan setan..

huh??salah aku ke??
bile aku tinggalkan seseorg yg rsnye dlm kepale otak tu ckp "pakai dulu"ihikhik
*p/s :paham² sudehhhh....


huh??huh???cube ckp...salah aku jugak ke bile ak terangkan bende yg rs btl n salah, ape aku xsuke n aku suke..pastuh org nk mrh² aku balik...deyy macha...

huh??huh????jwb skrg !! aku salah ke klw ak ckp ak xsuke bende cmtu camni..xsuke org ckp itu dan ckp ini...xsuke org ckp mcm tu n mcm ni... mulut korg koyak ke klw ak ckp??? korg kene saman ke???

*p/s : sesape yg mulut tu celupar ngate org tu..bek korg ngate diri sendiri.. ngate org dose..ngate diri sendiri tu lu punye hal...



adios amigos



pls vote my blog..yanakhai
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts