♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Friday, August 19, 2011

LU NK TACING LAK APESAL??

haishh....pelik²..yg ak nk tacing sngt ni apesal...teruk btl emosi pempuan ni..xdi jangke²..sakit hati pastu nk merentan²...xpasal² jadi perang dingin lak aih ngn en.tunang...sedih aduyai... bertubi² jgk la peluru meletop² kat die..adeh... hah tu la..sape soh mengade sngt..ni r susah dapat awek kaki rambo..padan la muke beliau... ak ni pon satu..xreti² ke nk ubah diri tu..jadi pempuan yg menjadi idaman tomok...puih.. tomok da kawen..blh jalan..ahahhaa...

mcm mane ni nk kawal emosi..asyik² nk mrh²... kang xpasal² menopos awal..ak jgk yg melopong..hahahaa...kadang² ak sendiri xphm dgn diri ak..ape yg ak nk sbnanye.. he is the best.. jage la elok²...nk tomok dah kawen.. jgn kaco rumah tangge org la gile.. ehehe..

harini da bergadoh ngn en.tunang... tekanan..please² jgn tambah lagi tekanan dgn mengomen yg membikin tekanan mental pulak.. arghhh...im a bad gurl...jahat gile ak buat die cmtu..apesal nk mrh² die... pdhl bkn salah die 100% pon... tp tu r..ego.. pdhl naik kancil je kot...aduyai...

korg semua kene phm...lepas bertunang mmg dugaan dua kali ganda..tgk mcm ak... org kate...klw kit nk tgk watak suami/isteri kite ni..kene tgk time lepas tunang...menjadi la perangai sebenanye mereka nih... adeh... kene ubah care ak ni..xleh mrh²...kang jadi mcm mak tiri.. jahat..kaki pukul..wahahaa...

semoga ak menjadi insan yg dikasihi..isteri yg disenangi suami..dan menjadi manusia yg tidak membebankan....amin.....




Sunday, August 14, 2011

PERASAAN BERGELAR TUNANG ORANG??



perasaan bile dah bertunang?? mak aih...entry mcm da basi je..wakakaka... ak xtaw nk ckp...tp ramai yg tnye (ramai la sngt) bile da jadi tunang org ni...lain skit rasenye,..iyeke?? dok la.. ak rase mcm biase je... ke ak mmg xberperasaan atau xseda2 yg ak ni dah jadi tunang org..kihkihkih... erm.. en.tunang pon (ceh puih..) pnh la tnye soklan cepu gangse tu kat ak.. same je jwpn ak..kahkahkah.. kesian kadang² tgk en. tunang tu...
siulnerdjelirnerd

ckp pasal kesian ni ak nk share skit habit burok ak bersama en.tunang ni..(cam horror je bunyik) hahaha... ak ade satu tabiat xberape nk santek bile dgn en.tunang ni..time blm tunang.. kitorg mmg dah selalu je gadoh..pantang jmpe..mesti ade je ak nk carik point nk gadoh.. kadang² ak piki xlogik kot nk gadoh pasal tu..tp xkire... nk gadoh jgk..ade 1 time tu... pasal xdpt jln² ngn membe ak si dewi tu...ak blh gadoh besa ngn en.tunang..time tu blm tunang g... hahaha... bygkan..xbertego tp jln nk kepit² tgn..ahh gatal..wakakaka... die ea..ak x.. kuang²....
merajuktakbolebabaipokpok

lepas tunang lagi parah... 1 day after kitorg rasmi bertunang... pasal cincin je tu.. skit je komen die pasal cincin tunang tu... (cincin tu ak yg pilih..ak yg beli..tp duit die.. haha)..ade ke die komplen cincin ak itu la ini la.. erk... ape lagi..setan beranak pinak dalam perot dan kepala ni... ak bukak cincin tu dgn selamber xde hati limpa ak terus campak cincin tu..time tu dalam kete..haha..pastu buat muke cam xde pape yg berlaku la kan... as usual..wakakka... pastu en.tunang terus ambik balik cincin yg dah jatuh kat bwh sit..g carik parking...bt la adegan rmentik la katenye...ehehe.. die sarungkan balik cincin tu.. pastu mcm xde perasaan blh ckp "len kali jgn buat lagi..kecik ati ak" erk... klw ak la tunang ak buat cmtu..mmg ak terus masuk "tomei" (ak beli cincin kat tomei" )aakkaaka... terus ak gadai je terus.. dapat dwet ak g karok..wakakaka... tp die x... lek² je..ak lak yg hangin xdpt buat die marah..apo la... buruk pangai..
tumbukencemngantukgelakguling

tapi encik tunang sangat² penyabar dgn ak.. metaceh ... ehehe... hnestly mmg penyabar...normally la kan seorang lelaki harus tegas... tp blh bayangkan klw die tegas ngn ak.. die kene balik punye... ape nk jadi ak ni.. teruk betul... kesian la die ko buat cmtu..pompuan..pmpuan... haishh... wekk.. ngee.. ak syg die sbb tu la..klw org lain maunye tgn da naik muke...ak naik antu terus..wakakaka...
topiayamstarcelebrate
kepada encik tunang yg baik hati... secara jujur saya rasa bangga selepas bergelar tunang awak..(jgn nk bangge sngt ea ak tulis cmni) wakakaka...ak harap sngt yg kite akan bahagia sampai akhir hayat.. terima kasih atas segala kasih sayang awak yg xterhingga kepada saya...walaupon kadang² sy selalu menguji kesabaran awak... tp kadang² awk tu suke carik pasal...ehehe...(xnk kalah) tp ape² pon... SAYA SAYANG KAN AWAK EN.ZAHIR...

lovemalurosciumdiam

doa* (tadah tangan)

YA ALLAH...SESUNGGUHNYA JODOHKAN LAH KAMI...BERILAH KEKUATAN DALAM HUBUNGAN KAMI...LINDUNGILAH KAMI DARI KEBURUKAN DI DUNIA DAN RAHMATI KEHIDUPAN KAMI... MURAHKANLAH REZEKI KAMI...(dpt kumpul dwet nk kawen)..SESUNGGUHNYA...KAU MAHA MENDENGAR LAGI MAHA MENGASIHANI...PERKENANLAH DOA HAMBAMU INI..AMIN........doa





babaipokpoksengihnampakgigiencemgelakgulingsetanayamcelebratemalucium





WANNA BE A MILLIONAIRE ONLY IN A FEW HOURS? klik here

MASALAH SEBELUM MEMBINA RUMAH TANGGA?? KLIK HERE

Friday, August 12, 2011

--[PAKCIK NI MALU LA SAYE ]--


hahha...mmg malu²...gile malu beb...cecite meh..marisini

citenye cmni...1 ptg time lemah longlainya ak nk punch card utk balik...angel
jln da cover...muke da hbs cover cun...ros


tetibe.......gigitjari





pak guard : dik...zipnye tu terbukak dik...tutup balik..(dgn muke slumber je)encem

aku : (secare drastik pegang zip kain malu nk tarik zip yg dimaksudkan pakcik tu terbukaknangih )
eh...elok je kain ak berzip...(dgn muke blur²garupale)

pak guard : nnt kalau ade org seluk kang da susah..tu hah yg tmpt kecik kat beg tu..(skali lagi muke pkcik tu biase redup² je seperti xde pape...)star

aku: muke merah gile mcm kene lempang..smbil tersipu² tarik zip beg yg ak pakai... smbil ckp kat pkcik tu.. "owh...beg...xde bende la pakcik sengihnampakgigi ( pdhl wa malu gile siak da pegang kainnangih)


lantas ak pon cepat² punch card dan bla je dari situ...ehem..lupe plak..lepas ak ckp..errr...tima kasih pakcik...saye balik dulu... tp xpndg pon muke pkcik tu sbb bapak malu gile siak..tensionmcm nk pengsan...wakakakaka... gelakguling zip beg yg disangke zip kain terbukak..xke malu korgxpasti




p/s* time blaja cikgu ade pesan...dengar jelas² dan nyata sebelum bertindak untuk melakukan sesuatu... ngee... makanya...kan da malu... haish...pakcik²...hahahaa....



WANNA BE A MILLIONAIRE ONLY IN A FEW HOURS??klik here
WANG HANTARAN MENJADI PUNCA ANDA MASIH BUJANG?? KLIK HERE

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts