♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Tuesday, August 9, 2011

NAK FESYEN CAMNE EA RAYE TAHUN NI ??





SALAM RAMADHAN SEMUA UMAT ISLAM...peluk


pejam celik² dah nk masuk puase yg ke-10 esok...ngeesengihnampakgigi... da 2 hari dgr lagu raye berkumandang di udarecelebratemakin excited nk sambut raye meh... ehhehe...

tahun ni nk pesen camne ea raye... last year pesen tu je...tahun ni lain skit..sbb tahun ni ak beraye sbg tunang orang...malu apekehey... heheek... kenelah lain dari yg lain... hahahaa... korang mesti da beli byk bj raye ngn kasut raye kan..ak bj raye dah satudiam kakakaka...

kalau dedulu tu kemain lagi klw nk raye... bj klw blh xkurang dari 5 pasang...tp sume mama yg buatkan...sengihnampakgigi jimat belanje...skrg ni xdok dah...sigh sume kene beli sendirik...ye lor dah besa...mama pon da kembali kepada yg mencipta..ayah pon same... yatim piatu ak da bape kali raye ni..ehehee...lame bona nk raye raye ngn mak mentua jelir gatal no.. ehehhe...

ok² tahun ni ak nk pakai pesen bj kurung pesak gantung tp yg modern... bj tu warne biru...dah anto g tailor...xtaw ape rupe..tudung je tinggl nk gayekan acane.. ade idea x senyumkenyit ak ade idea...nk buat gaye tudung seperti berikut :- cewah..




1)




ok x ok x ok x....ngeesengihnampakgigi
mcm artis gitu...hehee









next...

ala² pembaca berita gitu...tepuktangan


huh....tataw la 2 2 ak minat...minat je tp nk buat nye hampeh xtaw jadi ke x...kang ak dok belit² kang jadi camni lak..
|
|
|
|
|
|
|
|
v

dah sudah....gile
wakakakaa...gelakguling

ape² sempena bulan ramadhan dan hari raye yg xjauh nk tiba ni...korg sume hargai nyawa sendiri ea...klw xsyg nyawa...sygla org² sekeliling yg sygkan korg... lovelagi satu...biar bersederhana dalam menyambut ramadhan dan syawal ni ye kawan².. jgn lepas raye sume kene kejar ngn ah long...nauzubillah...gigitjari




WANNA BE A MILLIONAIRE ONLY IN A FEW HOURS??klik here
MASALAH MENGUMPUL DUIT HANTARAN?? klik here
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts