♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Sunday, August 14, 2011

PERASAAN BERGELAR TUNANG ORANG??



perasaan bile dah bertunang?? mak aih...entry mcm da basi je..wakakaka... ak xtaw nk ckp...tp ramai yg tnye (ramai la sngt) bile da jadi tunang org ni...lain skit rasenye,..iyeke?? dok la.. ak rase mcm biase je... ke ak mmg xberperasaan atau xseda2 yg ak ni dah jadi tunang org..kihkihkih... erm.. en.tunang pon (ceh puih..) pnh la tnye soklan cepu gangse tu kat ak.. same je jwpn ak..kahkahkah.. kesian kadang² tgk en. tunang tu...
siulnerdjelirnerd

ckp pasal kesian ni ak nk share skit habit burok ak bersama en.tunang ni..(cam horror je bunyik) hahaha... ak ade satu tabiat xberape nk santek bile dgn en.tunang ni..time blm tunang.. kitorg mmg dah selalu je gadoh..pantang jmpe..mesti ade je ak nk carik point nk gadoh.. kadang² ak piki xlogik kot nk gadoh pasal tu..tp xkire... nk gadoh jgk..ade 1 time tu... pasal xdpt jln² ngn membe ak si dewi tu...ak blh gadoh besa ngn en.tunang..time tu blm tunang g... hahaha... bygkan..xbertego tp jln nk kepit² tgn..ahh gatal..wakakaka... die ea..ak x.. kuang²....
merajuktakbolebabaipokpok

lepas tunang lagi parah... 1 day after kitorg rasmi bertunang... pasal cincin je tu.. skit je komen die pasal cincin tunang tu... (cincin tu ak yg pilih..ak yg beli..tp duit die.. haha)..ade ke die komplen cincin ak itu la ini la.. erk... ape lagi..setan beranak pinak dalam perot dan kepala ni... ak bukak cincin tu dgn selamber xde hati limpa ak terus campak cincin tu..time tu dalam kete..haha..pastu buat muke cam xde pape yg berlaku la kan... as usual..wakakka... pastu en.tunang terus ambik balik cincin yg dah jatuh kat bwh sit..g carik parking...bt la adegan rmentik la katenye...ehehe.. die sarungkan balik cincin tu.. pastu mcm xde perasaan blh ckp "len kali jgn buat lagi..kecik ati ak" erk... klw ak la tunang ak buat cmtu..mmg ak terus masuk "tomei" (ak beli cincin kat tomei" )aakkaaka... terus ak gadai je terus.. dapat dwet ak g karok..wakakaka... tp die x... lek² je..ak lak yg hangin xdpt buat die marah..apo la... buruk pangai..
tumbukencemngantukgelakguling

tapi encik tunang sangat² penyabar dgn ak.. metaceh ... ehehe... hnestly mmg penyabar...normally la kan seorang lelaki harus tegas... tp blh bayangkan klw die tegas ngn ak.. die kene balik punye... ape nk jadi ak ni.. teruk betul... kesian la die ko buat cmtu..pompuan..pmpuan... haishh... wekk.. ngee.. ak syg die sbb tu la..klw org lain maunye tgn da naik muke...ak naik antu terus..wakakaka...
topiayamstarcelebrate
kepada encik tunang yg baik hati... secara jujur saya rasa bangga selepas bergelar tunang awak..(jgn nk bangge sngt ea ak tulis cmni) wakakaka...ak harap sngt yg kite akan bahagia sampai akhir hayat.. terima kasih atas segala kasih sayang awak yg xterhingga kepada saya...walaupon kadang² sy selalu menguji kesabaran awak... tp kadang² awk tu suke carik pasal...ehehe...(xnk kalah) tp ape² pon... SAYA SAYANG KAN AWAK EN.ZAHIR...

lovemalurosciumdiam

doa* (tadah tangan)

YA ALLAH...SESUNGGUHNYA JODOHKAN LAH KAMI...BERILAH KEKUATAN DALAM HUBUNGAN KAMI...LINDUNGILAH KAMI DARI KEBURUKAN DI DUNIA DAN RAHMATI KEHIDUPAN KAMI... MURAHKANLAH REZEKI KAMI...(dpt kumpul dwet nk kawen)..SESUNGGUHNYA...KAU MAHA MENDENGAR LAGI MAHA MENGASIHANI...PERKENANLAH DOA HAMBAMU INI..AMIN........doa





babaipokpoksengihnampakgigiencemgelakgulingsetanayamcelebratemalucium





WANNA BE A MILLIONAIRE ONLY IN A FEW HOURS? klik here

MASALAH SEBELUM MEMBINA RUMAH TANGGA?? KLIK HERE

Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts