♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Monday, August 8, 2011

--[YEAYYY DAPAT BONUS SETENGAH BULAN GAJI]--

Salam ramadhan untuk semua..

yahooo.com la tahun ni dpt bonus setengah bulan...uyeyyy,.... but only for government staff.tepuktangan
apesal ea?? habih yg keje private mcm ak ni..?? apekah?? mengapakah?? adekah kami² yg keje swasta ni ibaratnye menyokong parti bkn kerajaansengihnampakgigi

ak bukan nk ckp pasal politik la...tp kecik ati la skit..ak keje swasta gaji bukan la pangkat manager..at least dok dalam malaysia n jadi warganegara malaysia jgk kot.. tp bile time² mcm ni...keje kerajaan je di lebih²kan,...untungla yg ade rezeki dpt keje kerajaan..ak belum ade rezeki lagi kerajaan nk panggil..even da bertahun² ak apply...ape pon xde jwpn lagi.. sabar dan sabar jela nok..

tp lately ak btl² terseteress skitla... nk raye ni bai... gomen bg bonus setengah gaji bai... swasta ade advance je sedih tu pon nnt ujong bulan tolak gaji... penatpulun la keje...

ape alasan diorg ea xbg bonus kat pekerja swasta... kami bukan rakyat malaysia yg patut didahulukan ke?? ke nk buat slogan baru..Pekerja kerajaan didahulukansengihnampakgigi
ckp lelebih kang kene ban lakgigitjari

xpola anggap je xdok rezeki...yg kerja kerajaan tu tahniah la atas bonus anda...tepuktangan
yang kerja swasta tu marilah kita kerja lebih masa sampai lebam bijik mate n sampai jiran sebelah tego bile tibe² ternampak anda.."eh..baru pindah ke..xpenah nmpak ponsengihnampakgigi "

ape² pon selamat berpuasa dgn sabar dan istiqamah... peace



WANNA BE A MILLIONAIRE ONLY IN A FEW HOURS??klik sini
MASALAH MENYIMPAN UNTUK KAHWIN??
klik sini
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts