♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Monday, September 12, 2011

ADE DIPLOMA JE DALAM LOVE² NI

alamak...kene sambung blaja ke ni?? ade pinjaman ke ?? ptptn dpt x..ehhee... mmg kene sambung blaja.. eleh.. blaja takat diploma je kot.. bercinta pon asyik gagal je..xpenah dpt anugerah dekan la dlm cintan cintun ni.. im a loser ke pe..OMG!!!!

zaman skrg cinta perlukan sugulung ijarah bro... nnt lu xkene hembat ngn org kampung.. tp ijazah tu bkn la lu kene blajo xsampai over sea... cukupla blajo kat umah..tnye mak pak u all..cmne nk pastikan rumah korang ni bkn je ade tangge..tapi lif yg xkan turun la..naik je.. aman dunia...

skrg ni kepoh dan riuh rendah la..da jd trend nikah rini cerai sok..oi mulut...mintak simpang la cerai² ni...nauzubillah.. tu psal la kene blaja ilmu skit..bkn ilmu hitam..ilmu rumah tangga...baru la berkat hidup serta aman dan sentosa... jgn taw nk kapel dok piki sedap je... lain² kene piki jgk..da kawen..nk kene tanggung binik..ak suke shopping..ehehee...nk piki ak punye alat make up lagi..wakakakaa

dah tu xkn nk berdua je... berdua dgnmu pasti lebih baik...hak puih.. xceria kot xde ank..nk kene piki buat anak lagi..ops.. piki nk jg ank..rancang nk bg nyawa kat ank tu yg terbaik... pendidikan...klw buleh jgn dok nk meminjam je...nk kawen dah pinjam...xkn anak pon nk buat pinjaman..malu nok...eheheeh...so piki kasik habis noookk...

so bakal² yg nk bercinta tu..pastikan ilmu tu cukup..xde la minggu ni ngn org ni..minggu depan ngn org lain.. bajet cm gud² je la byk kapel.. tp org lain nmpk u all ni xubah mcm jualan murah..opps... terlebih sudah...


ok lah... ak terlepas ke pe?? hehehehehe...sengihnampakgigi

jom masuk klas...kringggggggcelebrate

Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts