Skip to main content

ADE DIPLOMA JE DALAM LOVE² NI

alamak...kene sambung blaja ke ni?? ade pinjaman ke ?? ptptn dpt x..ehhee... mmg kene sambung blaja.. eleh.. blaja takat diploma je kot.. bercinta pon asyik gagal je..xpenah dpt anugerah dekan la dlm cintan cintun ni.. im a loser ke pe..OMG!!!!

zaman skrg cinta perlukan sugulung ijarah bro... nnt lu xkene hembat ngn org kampung.. tp ijazah tu bkn la lu kene blajo xsampai over sea... cukupla blajo kat umah..tnye mak pak u all..cmne nk pastikan rumah korang ni bkn je ade tangge..tapi lif yg xkan turun la..naik je.. aman dunia...

skrg ni kepoh dan riuh rendah la..da jd trend nikah rini cerai sok..oi mulut...mintak simpang la cerai² ni...nauzubillah.. tu psal la kene blaja ilmu skit..bkn ilmu hitam..ilmu rumah tangga...baru la berkat hidup serta aman dan sentosa... jgn taw nk kapel dok piki sedap je... lain² kene piki jgk..da kawen..nk kene tanggung binik..ak suke shopping..ehehee...nk piki ak punye alat make up lagi..wakakakaa

dah tu xkn nk berdua je... berdua dgnmu pasti lebih baik...hak puih.. xceria kot xde ank..nk kene piki buat anak lagi..ops.. piki nk jg ank..rancang nk bg nyawa kat ank tu yg terbaik... pendidikan...klw buleh jgn dok nk meminjam je...nk kawen dah pinjam...xkn anak pon nk buat pinjaman..malu nok...eheheeh...so piki kasik habis noookk...

so bakal² yg nk bercinta tu..pastikan ilmu tu cukup..xde la minggu ni ngn org ni..minggu depan ngn org lain.. bajet cm gud² je la byk kapel.. tp org lain nmpk u all ni xubah mcm jualan murah..opps... terlebih sudah...


ok lah... ak terlepas ke pe?? hehehehehe...sengihnampakgigi

jom masuk klas...kringggggggcelebrate

Comments

Popular posts from this blog

FAKTA DAN AUTA TENTANG BREASTFEEDING

AssalammualaikumMITOS PENYUSUAN :
Tugas menyusukan bayi bukanlah terlalu sukar tetapi akan menjadi sukar bila ada pelbagai ‘nasihat’ yg mengelirukan para ibu terutama yg baru pertama kali menyandang gelaran ibu… Percaya atau tidak antara tips kejayaan penyusuan adalah bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Campur tangan org sekeliling kadang kala boleh menyumbang kepada kegagalan menyusukan bayi, bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Hanya ibu yg memahami kesihatan tubuh badannya dan kemampuan utk memberikan yg terbaik buat si manja. Hanya ibu tahu apa yang diperlukan tubuhnya dan apa yang perlu bagi menyokong keperluan tersebut. Dalam mencari ilmu penyusuan, kita tidak boleh main dengar aje sumber yang tidak sahih. Kadang-kadang, kita boleh pula percaya bulat-bulat apa yang kita dengar walaupun tak tahu kebenarannya, tak pernah alami, mahupun membuat kajian tentangnya. Jadi mari kita tengok rupa-rupanya banyak perkara yang telah di letakkan “negative mind se…

RAHSIA KECANTIKAN 7 ARTIS MALAYSIA DENGAN SUPPLEMENT

Rata² ramai yg sy tgk terlajak laris nk cantik mcm artis.. tapi MALAS nk konsisten mcm retis tu.. untuk pengetahuan korang la kan.. artis2 tu sume da di hadapkan dengan supplement bertahun2 dan ade yg dah dari kecik family diorg suh amalkan.. yg kita kita ni.. baru bulan ni makan.. tu pon culas.. nk overclaim pasal supplement.. mmg la ade yg tiruan berlambak.. sbb tu perlunya penyelidikan terperinci ye.. dan yg penting sy jual supplement sume selamat semulajadi dan in shaa allah berkesan.

Jom tgk 7 artis yg mmg amalkan makan supplement ni.. xkisah la dari jenama Shaklee ke.. jenama lain ke.. tapi nk di tekankan di sini betapa pentingnya Supplement di zaman serba moden ni.. almaklumla ayam pon da pandai pakai botox cucuk tang situ tang sini.. sayur pon da pandai men kacuk² skrg nk bg ngam bg gebu gebas.. huhu..

1 - ) Miss Nina


2 - ) Ayu Raudah


3 - ) Rita Rudaini


4 - ) Yasmin Hani


5 - ) Ashraff Muslim


6 - ) Datin Norjuma


7 - ) Dato' Siti Nurhaliza



CARA TIDUR,BERDIRI DAN DUDUK YANG BETUL BAGI IBU HAMIL

Xde text byk².. just tgk je gambo..pasti u ols akan faham.. selamat mencuba dan pasti kene cube jugak okeh.. gud luck.. ^_^
CARA TIDUR.. AKU PON KEKADANG SALAH TIDO JGK SEBAB XSELESE BILE BABY BYK TENDANG BILE NGIRING.. HEHE.. TP KEJAP JELA..
SO FAR MASIH BETUL DAN SADO LAGI AK TIME BERDIRI.. HEEHE..
MMG NAK KENE DUDUK LETAK ALAS KAT BELAKANG TU. KALO IDOK OI MAK.. BOLEH RANAP TULANG BELAKANG RASENYE.. HEHE.




LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com