♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Thursday, September 8, 2011

ARGHHH....PUTUS TUNANG!!!!!!!!


Aiseh.... ak jadi ketar² je bile bc blog² org n surat kabar baru² ni...baru x baru la...tp hangat² la...ramai noe yg putus tunang.... aisemen.... takut btl rasenye... nak kate xcun...dah meletop² cun...nk kate miskin... mak aih kete klw blh nk beli ferarri...bakal je dok kolumpo... nnt kene rompak naye ekau cik tipah...ahahaa....

korang mesti dah taw kan kes² putus tunang di kalangan selebriti malaysia... terbaru... ALLY ISKANDAR... eh?? baru ke?? baru bg ak la...sbb ak xambik port sngt hal dalam kain org...cme ter secare xsengaje membace wall org kat fb..ngee.. dan bau² hangit yg terbaru dah ade pengganti pulok... salah sape cik bedah?? i no komen ... ehehee... xde jodoh...

sblm tu...hangat² lebih dari hot FM... apek ngn elina (okeh salah..elia) dah btlkan..ehehe... desas desus punca psal org ketiga... omak aih... nenek xtaw btl ke x okeh... cme mate ni blm bute dan secare xsengaje juge ternampak dan terbace saje.. klw xbtl maafkan laaaa beta... hehhe...

aku?????

nauzubillah.... aku xnk la sampai putus² ni... ape ingt senang ke nk kumpul dwet tunang ni cik kiah??? hempas pulas taw nk carik duit nk tunang je... lain la ak ni petik jari 100k yg mari... tu no problem la senah...

tp byk sngt dugaan dalam tempoh baru 2 bulan ak bergelar tunang orang... tp dugaan yg datang tu... subhanallah.... sabarkan jela hati aku ni... ak pon xtaw mcm mane nk handle...nasibla kitorg ni contra... ak api...dan die tu fire extenguiser...klw die tu fireman...mmg la hangus rentung la jawabnye pakcik dolah oi...

kepada bakal² yg nk bertunang tu... sebelum membuat keputusan untuk melangkah ke alam pertunangan ni...pastikan tahap kesabaran korang tu pada tahap yg tertinggi... bertolak ansur dalam setiap perkara... insyaALLAH korang akan kekal ke akhir hayat... amin...
(nasihatkan diri sendiri jugak ni)

ok la... selamat bertunang pada bakal² tunang org tu... semoga kekal abadi hendaknye...same² la kite mencari kebahagiaan yg hakiki ye... tata~♥
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts