♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Tuesday, October 18, 2011

LEBIH BAIK DENGAR NASIHAT MUSUH KITA


yess...totally correct...hehe...nape ak ckp cmtu..??? piki balik...nape musuh kite bg nasihat kat kite?? sbb musuh kite xnk kite buat yang terbaik...ade ke musuh bg nasihat yg baik??? name pon musuh... ade je taktik kotor die untuk jatuhkan kite...jgn termakan kata² indah si musuh... nescaye kite sendiri yang rugi...sebagai contoh... kalau korang nk belajar ke peringkat yang lebih tinggi... musuh akan ckp " membazir waktu je..nnt byk lagi hutang nk kene settle..." orang yg bertindak sbg penasihat yg ikhlas akan ckp "tuntutlah ilmu sampai ke liang lahad" yes... honestly itulah sahabat... hehe...so...kita blh fikir,...nape musuh kita bertindak seperti itu...mesti ada UDANG di sebalik PIZZA...toink²

apabila menjadi seorang yg bekerjaya..(means da dpt keje) acap kali kite akan dilanda konflik di tmpt keje... hehee.. perbandingan antara satu sama lain pasti akan brlaku.. si musuh dlm selimut akan sedaya upaya menjatuhkan kita dengan cara halussss....(mcm harith iskandar dlm iklan nes 3 in 1) wahahaha... okeh...si musuh akan menghasut kamu andai kate die melihat potensi kamu pasti akan meningkat di tmpt kerje (bajet bos naik kan pangkat or gaji) ...die akan membertitahu keburukan yg tidak enak mengenai tmpt keje dan malang skali keburukan bos.. toink²... bahkan seorang sahabat akan ikhlas menasihati kamu untuk memilih jln yg di fikirkan betul tanpa memburuk kan mane² belah pihak... hehee...so... kalau musuh kita tetibe ckp syarikat x bagus baik berenti or cari keje lain tu...piki² kan la... :)

so..kepada siapa² yg merasakan diri mereka adalah musuh dalam selimut di mana² saja...ehehe.. fikirkan lah sejenak.. menjatuhkan orang lain dengan cara halus tidak akan menguntungkan kamu.. bahkan yg dijatuhkan akan lebih mendapat untung...jika tidak di dunia.. di akhirat akan mendatangkan hasil....


akhir kata... LU PIKIRLA SENDIRI...dengar ckp musuh dan jangan buat...dengar je..:)




Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts