♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Wednesday, November 16, 2011

SYOKNYE..XPENAH HAPPY CMNI..HEHEHE

Menang lotery ke?? owwmen... sy xmen toto² kude² ni kehh..ehehe... sy xtaw tp mmg rasa bahagia... wahahaa.. (okeh tipu skit)

hehe... tgh berpure² nak happy ni.. grr... psl pe.. ape lagi...klw dah berkerjaya ni..problm tmpt keje.. ok sy br je masuk keje..tmpt keje baru sbnanye..toink².. perasaan anda berada ditempat keje baru?? okeh sngt syok mcm kat funfair (skali lagi tipu) ehehe... xsyok sbb kene g training training dan training...toink lagi skali.. krohhh..mmg nk tido.. eiiii.... keje plak.. selaku production officer..hah.. tough la ak rase (sbb da bese buat keje senang) so dpt yg kene perah otak ko ni..amekaw...toink lagik..tumbuk

lagi 1 esok ade lagi training...saye n kwn saye...sorg exec dan sorg lagi coordinator..kene masuk keje kul 7am nk g tgk prod running..yah00.com syok habes (nangih<--hakikatnye) toink kembali..kikiki... xpe...selaku pekerja yg konon² nye berdedikasi..(ye tipo ko dose) saye kene la tunjuk sikap yg baik..kikiki (sinki² nk muntah ijau) eahahaa....

esok nk bgn awal... so tuan puteri nk beradu skrg... kbai...ngantuk


p/s* dgr lagu jika kau fikir kau boleh...ispirasi semangat diri sendiri..klw xnaik gak semangat..ha lupiki la sendiri..toink la kaw..kikikiki... peace



kbai..sekian terime kasih...ehehe... tatap la gmbr boipren kesayangan saye ni..ehehe...bakal jadik bapak sat g...grr...wahahaa.. xpasti


Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts