♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.


Wednesday, December 7, 2011

ADOBE PHOTOSHOP TRICK

OK 1 HARI NI XDE KEJE... KONON² BERBAKAT SNGT LA KATENYE.. NI JE YG MAMPU UTK HARINI.. APE² PON PUJI LAH DIRI SENDIRI KLW DA TAW LEMAH KITA DI MANA..SILA PURA² TERUJA..HHAA...

PERCUBAAN PERTAMA.. WAH..TERRER KO KIAH..adacall
TERUS NK ORDER..SUDAH LA KAU minum

2ND TIME..KONON² SUPERMAN MAKAN EPAL UTK STAMINA...kenyit

KALI KETIGA..EPAL ITU DA KENE BOMOH NGN YANA KHAI..gelakguling

PERCUBAAN TERAKHIR BERAKHIR PADA JAM 3.45AM.. PAYAH SBB KENE JELINGAN STRAWBERRY TU YG XSIAP²... ngantukKBAI DA NGNTUK GILE NI...NK TIDO... TERIMAS ATAS PUJIAN...KROHHH...(HARAPANstar) BIAHAHAH....TATA~


Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts