♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Saturday, December 17, 2011

FENOMENA FACEBOOK TIMELINE PULAK!!

ADE SESAPE YG DAH TRY..HAHA...a bit impressive lame² fb nih..hehehe...klw dulu u all sume dok bising² bile Mark Zukerberg dok tuka ruang chat tu ntah ape jadi..mmg huru hare kejap la fb time tu..ni plak nk buat timeline fb..huhu..skali tgk mcm tagged,myspace,n friendster pon ade..ehehee.. mule² tu mcm kekok seranah la kan..iyela bende br..toink..pastu dicmpo dgn line ak yg lambat ayooo...mmg la fed up..tp korg gne stremix mesti laju daripada biase kot..ehehe...

utk permulaan nye die akan bg kite je nmpk wall kite dlm bentuk timeline dalam ms 1 minggu..time tu kite leh la buat esaimen kite sendiri..xde sape nmpk bile kite rosak kan fb kite time tu..wahahaa..u all nk drag sane sini pon xde sape gelak kan bile huduh..kuang3...agak² fb timeline u all tu da cantik gile babeng..leh la publish n bg terbeliak mate sape yg memandang..agagaga...pada sape² yg blm cube tu..ce terai dulu.. kat SINI pastu korg klik kat GET APPS klw xsilap ak la.. hehee.. pstu korg komen sendiri n nilai..ok ke x ok fb timeline ni..pd ak la.. ape aje pembaharuan klw digunekan utk tujuan yg btl..ok je..ehehehe...selamat mencuba... n jgn lupe inform kat ak..berbaloi ke x gne tuka timeline fb nih..ehehe..nk taw jgk..

ok ak cme gne review je..utk 1 minggu..br decide nk publish kan ke x..ehehee...sengihnampakgigi

result*
last skali ak decaide buat fb br bile ak xleh tuka kepada fb lame..dah byk kali try tuka setting kepada english (uk) tp xleh jgk jadi fb yg lame..fb timeline ni pada ak..mmg ak xsuke.. wekk..hahaha..kbai~
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts