♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Sunday, February 26, 2012

BILA MASING² BEREBUT² MENCARI SALAH.


ASSALAMMUALAIKUM MY VIEWER..EHHE...

okeh saya bosan...bosan dgn ape?? bosan la tmpt keje baru ni...bkn bosan dgn life keje..tu mmg la bapak segala bahanabosan..tp yg paling bosan gile jahanam ni bile ade puak² pulak..ak keje seperti biase la..lek² komplek je.. hal org tu ak iggy je...hal ak...jgn cmpo sudah.. ak xpernah nk ambik taw la hal org...ape lagi cerita² korang..ak kwn dgn semua..

tp bile ak rapat dgn ni..yg tu tnye plak ade kisah dicerite x.. bile yg ni plak cerita keburukan si itu..
haishh..klw xyah ambik taw baik buruk org blh x kawan²..awak semua buat saya tension la..dah la saya tension keje.. itu la malasnye kwn dgn org perempuan ni..suke selak kain org ermm
bile baik skit ngn org ni..nnt yg tu kate kami kawan baik plak.. bile baik ngn yg itu..yg ini plak ckp ade pape ke baik² tu..aisehmen... habis tu cmne...

1 of the reason kawan baik saya lelaki adalah kerana perempuan ni cmni la... mmg la ckp xkacau hal org..tp dlm diam mengganggu cncentrasi org.. saya xpernah sentuh spender dlm u all.. so i hope...dont judge me by with who i am with... but judge me by my work.. ehehehe..

so saya harap.. lepas ni..saya akan lebih menjadi pendengar saja...saya x akan komen ape²...sbb saya hanya berkawan kerana kita berada di bawah 1 bumbung... huhu... sbg officemate sahaja...tidak lebih layanan antara 1 sama lain..eheehe... menjawab soalan?? ekeke..


mood:- rindu kawan² saya si sapuan ngn supreme..dan juga kawan² di uitm segamat... u r the best.. :)

me n sapuan
me n dewi

me n supreme

Tuesday, February 21, 2012

ANGRY GIRL~


ASSALAMMUALAIKUM...lately ak bz gile babeng...smpai xd ms langsung nk berpoye² (on9) kat tmpt keje...keje ak xsame mcm department² lain..tp syok..even bos bising²..(biasela bos) pagi²...tp bos ok..overall ok..huhu...kadang² je rase sebel sngt bile time buat keje mcm tgn ade seribu ratus..
huhu...smpaikan membe² sume pelik tgk ak...xtercapai akalmu..1st week keje mmg culture shock gile²...siap nangis² kot...tp lame² da phm..kite lak tiau bos balik..huhu..smpaikan skrg bos ak xpanggil dah ak ni yana.. bile die nk panggil ak..die jerit² panggil "angryyyy!!!!" haishh...kengkadang terfikir jgk..ak ni slalu mrh² ke... mmg mrh pon ehehee...
erm... nasibla dpt bos cmtu..n nasibla dpt clerk cmni..hehehe..

bestnye bos ak ni..marah² die pon..die xkedekut..ape nk die bg je..ehhee...haritu die teringin nk mkn coklat..ak pon g la belikan.. die ckp nk coklat yg sedap..ikot citerase ak la..so ak pon beli la ..haha..coklat xnk mahal plak kan..
hahaha...so 1 box tu utk ak...sebaik ak beli 2 boxs..hahaa..rezeki²..ehehe..cmni la bos..br la ade semangat nk tlg bos buat keje..huhu... nway kadang² panas dlm jgk..terlebih² pns..huu...sabar².... xsemua yg kite nk kite akan dpt..btl x?? huhu...


mood:-kadang² mls jgk nk bgun pagi g keje :(

Sunday, February 12, 2012

UNTUNGLA JADI BOS KAN~

assalammualaikum sahabat blogger sekalian alam..ehehe..

lame ak xon9 n lame jugak la laman sesawang ak ni bersawang..ehehe..lately bz gile kot keje..hahaa..(bos xkasi balik awal)

wahahahaa... kengkadang tu hati sakit...tp sabojela... sayekan keje bawah bos... huhu... tadah jela kadang² tu klw kene jadi kerani merangkap kuli bos toink²..

untungkan jadi bos...ehehe... rezeki²..tu r...soh blajo pandai² xnk...dok menggatal ngn jantan je kan sekarang dah kene keje susah..ehehe...

btl la kata pepatah...bersusah² dahulu mengarah² kemudian bersenang² kemudian..
uhuhu...

nway... sebagai manusia.. carilah rezeki seperti kite akan hidup seribu tahun lagi...tp..ingtlah kepada ALLAH umpama kite akan pergi esok hari

mood :- yeayyy nk kawennn



untunglaaaaaaa~

Sunday, February 5, 2012

SALAM MAULIDUR RASUL

BACALAH KETIKA KAU MENGHADAPI KESUKARAN

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM





BERMAKSUD:
Ya Allah, tiada satu kemudahan, melainkan jika Engkau jadikan mudah, dan dengan
kehendak-Mu sesuatu Yang sukar itu menjadi mudah



P/S*AMALKAN DI DALAM SETIAP PEKERJAAN...NESCAYA DGN IZIN ALLAH..SEGALA KESUKARAN AKAN DIPERMUDAHKAN... :)

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts