♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Tuesday, February 21, 2012

ANGRY GIRL~


ASSALAMMUALAIKUM...lately ak bz gile babeng...smpai xd ms langsung nk berpoye² (on9) kat tmpt keje...keje ak xsame mcm department² lain..tp syok..even bos bising²..(biasela bos) pagi²...tp bos ok..overall ok..huhu...kadang² je rase sebel sngt bile time buat keje mcm tgn ade seribu ratus..
huhu...smpaikan membe² sume pelik tgk ak...xtercapai akalmu..1st week keje mmg culture shock gile²...siap nangis² kot...tp lame² da phm..kite lak tiau bos balik..huhu..smpaikan skrg bos ak xpanggil dah ak ni yana.. bile die nk panggil ak..die jerit² panggil "angryyyy!!!!" haishh...kengkadang terfikir jgk..ak ni slalu mrh² ke... mmg mrh pon ehehee...
erm... nasibla dpt bos cmtu..n nasibla dpt clerk cmni..hehehe..

bestnye bos ak ni..marah² die pon..die xkedekut..ape nk die bg je..ehhee...haritu die teringin nk mkn coklat..ak pon g la belikan.. die ckp nk coklat yg sedap..ikot citerase ak la..so ak pon beli la ..haha..coklat xnk mahal plak kan..
hahaha...so 1 box tu utk ak...sebaik ak beli 2 boxs..hahaa..rezeki²..ehehe..cmni la bos..br la ade semangat nk tlg bos buat keje..huhu... nway kadang² panas dlm jgk..terlebih² pns..huu...sabar².... xsemua yg kite nk kite akan dpt..btl x?? huhu...


mood:-kadang² mls jgk nk bgun pagi g keje :(
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts