♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Sunday, August 5, 2012

KAU TETAP JUARA MALAYSIA

SALAM RAMADHAN SEMUA...


berakhir sudah penantian rakyat Malaysia..sama ada dpt basket robin free atau x... jawapannye xdpt..hehee.. tp boleh mintk bf/gf/bini/laki/mak pak korang blnje..huhu.. 


tahniah dato lee chong wei.. pada aku.. xdpt makan eskem free pon xpe.. yg penting semangat Lee Chong Wei yg berusaha keras nk menjulang nama Malaysia di mata London..huhu.. xpela.. perak pon kami da bangga Dato'.. dah² jgn sesedih.. kami sume ok.. huhuhu.. sob².. ak plak tacing..


sedih bkn sbb kalah.. tp ak sedih sbb Dato LCW nangis..huhuhu.. sadis woo.. air mate lelaki tu suci wo.. i like.. hehehee...


xkire la kite menang ke kalah.. emas ke perak ke gangsa ke.. yg penting Seluruh Rakyat Malaysia berdebar td tgk LCW berentap dgn exBF ak si Lin Dan tu.. hikhik.. tp mmg legend la mamat tu.. LCW plak osem.. hehe.. 


sebagai rakyat MAlaysia.. kite xptt salahkan LCW sbb die kalah.. eleh klw korang ganti tmpt die agaknye 5 minit klua gelanggang dah.. xberpeluh Lin dan kot..hehehhe.. selutttt LCW.. kite ptt berbangga dgn kejayaan LCW membawa pulang pingat utk Malaysia.. 


Terima Kasih LCW... Semangat MAlaysia sentiasa bersama :)

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts