Skip to main content

HAPPY UNTUK BAKAL PENGANTIN

Hahaha,,, meroyan sorang² nampak..harusla..hahaa... bkn pe.. semenjak 2 menjak ni kemain rancak org nk tamatkan zaman bujang.. hehee... bosan tol la.. apesal korang nk sngt kawin cepat nih.. (pdhl klw x ak pon da jadi binik org) hehee.. ok jgn ckp pasal ak..haha..

petame2 skali ak pelik tgk kawan ak sorang ni..dlm reramai kitorg ni..die kawin dulu;..tu namenye jodoh k.. hehehe.. cik dewi da nk jadik binik org jap g..semoga jadi isteri solehah... dpt ank comel n baik... :) im happy for u my frenz... 

huhu... aku plak?? ok stop talking about me..ade jodoh xkemane..hehehe..

korang korang korang.. sape lagik yg nk tamatkan zaman bujang.. selamat pengantin baru.. :)
kekadang bengang jugak..sume pakat nk kawin.. ak plak xkawin lagik.. fed up tol..hahaa.. ayt macam org xde agame nampak..hhaha..im kidding.. 

aku harap jodoh ak lepas ni.. org nye mesti la x berckp je.. habuk pon tarak.. menyembang kuat je tp ribut pon xdtg2... atas angin je.. berubah la cepat ea... same with me.. aku akan berubah jadi org yg lebih baik.. In Shaa ALLAH aku bukan jenis meminta.. sape nk kawin ngn ak lepas ni da senang skit da.. sbb brg² kawin ak da standby awal da..hahaha.. blh la jimatkan skit kos perbelanjaan tu karang.. hehee...

Next.. my Future Husband's Charateristic :-

# Nice to See (Once broken consider Married) hahahhaa

# Lovely - Penyayang yg bukan dibuat².. i can see from ur eyes if u lie..hhahaah..

# Penyabar - sbb ak bukan ank Sabar.. hhahaa.. ak Hot tempered but now im trying to control..hahaa..

# Cost Saving - Jimat Jimat Jimat (bukan smpai tahap ak kene pakai bedak batu je..hahaa)

# Penasihat tegar - sbb ak ni jenis xmakan saman.. elok la korang jadi seorang yg tabah.. nasihatkan ak xputus².. sbb tugas seorang pemimpin la kan btlkan ape yg salah.. klw ak xnk denga korang nasihat lagik.. lagik dan lagik

# Beriman - dlm erti kata ringkas Hafal n Faham rukun Islam dan Rukun Iman.. :) In Shaa Allah...

# Lelaki Sejati - Gentleman and always stand by my side.. :) hahhhahah... 


He's can make me Smile... not cry..- klw dah menangis mmg smpai kekawin kang kering air mate dek mkn hati ngn peel lelaki nth pape.. huhu

- Aku yakin Jodohku yg engkau berikan adalah yg terbaik utkku..Amin..

k la korang.. nk sambung denga lagu thousand years.. suddenly rase miss someone... dont know why.. :)

chau..

Love - Yana Khai~

Comments

fana.akim said…
omaii..name aku ade situ..femes femes..hahahaha..

InsyaAllah aku doakan ko pun akan cepat2 dapat jodoh yang baik..aminn..

thanks for the dua' frenz :)
YanaKhai said…
amin....tengz... hahaha... xsabo nk tgk ank ko ni...hahahah....
fana.akim said…
ko gile tak sabar nak tengok anak aku???rumah pon tak dpt lagi..camne nak ade anak..hahahaa
YanaKhai said…
ALA ADE REZEKI LEPAS KAWIN...JGN RISAU...IN SHAA ALLAH...HUHU

Popular posts from this blog

FAKTA DAN AUTA TENTANG BREASTFEEDING

AssalammualaikumMITOS PENYUSUAN :
Tugas menyusukan bayi bukanlah terlalu sukar tetapi akan menjadi sukar bila ada pelbagai ‘nasihat’ yg mengelirukan para ibu terutama yg baru pertama kali menyandang gelaran ibu… Percaya atau tidak antara tips kejayaan penyusuan adalah bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Campur tangan org sekeliling kadang kala boleh menyumbang kepada kegagalan menyusukan bayi, bergantung kepada kekuatan mental ibu itu sendiri. Hanya ibu yg memahami kesihatan tubuh badannya dan kemampuan utk memberikan yg terbaik buat si manja. Hanya ibu tahu apa yang diperlukan tubuhnya dan apa yang perlu bagi menyokong keperluan tersebut. Dalam mencari ilmu penyusuan, kita tidak boleh main dengar aje sumber yang tidak sahih. Kadang-kadang, kita boleh pula percaya bulat-bulat apa yang kita dengar walaupun tak tahu kebenarannya, tak pernah alami, mahupun membuat kajian tentangnya. Jadi mari kita tengok rupa-rupanya banyak perkara yang telah di letakkan “negative mind se…

RAHSIA KECANTIKAN 7 ARTIS MALAYSIA DENGAN SUPPLEMENT

Rata² ramai yg sy tgk terlajak laris nk cantik mcm artis.. tapi MALAS nk konsisten mcm retis tu.. untuk pengetahuan korang la kan.. artis2 tu sume da di hadapkan dengan supplement bertahun2 dan ade yg dah dari kecik family diorg suh amalkan.. yg kita kita ni.. baru bulan ni makan.. tu pon culas.. nk overclaim pasal supplement.. mmg la ade yg tiruan berlambak.. sbb tu perlunya penyelidikan terperinci ye.. dan yg penting sy jual supplement sume selamat semulajadi dan in shaa allah berkesan.

Jom tgk 7 artis yg mmg amalkan makan supplement ni.. xkisah la dari jenama Shaklee ke.. jenama lain ke.. tapi nk di tekankan di sini betapa pentingnya Supplement di zaman serba moden ni.. almaklumla ayam pon da pandai pakai botox cucuk tang situ tang sini.. sayur pon da pandai men kacuk² skrg nk bg ngam bg gebu gebas.. huhu..

1 - ) Miss Nina


2 - ) Ayu Raudah


3 - ) Rita Rudaini


4 - ) Yasmin Hani


5 - ) Ashraff Muslim


6 - ) Datin Norjuma


7 - ) Dato' Siti Nurhaliza



CARA TIDUR,BERDIRI DAN DUDUK YANG BETUL BAGI IBU HAMIL

Xde text byk².. just tgk je gambo..pasti u ols akan faham.. selamat mencuba dan pasti kene cube jugak okeh.. gud luck.. ^_^
CARA TIDUR.. AKU PON KEKADANG SALAH TIDO JGK SEBAB XSELESE BILE BABY BYK TENDANG BILE NGIRING.. HEHE.. TP KEJAP JELA..
SO FAR MASIH BETUL DAN SADO LAGI AK TIME BERDIRI.. HEEHE..
MMG NAK KENE DUDUK LETAK ALAS KAT BELAKANG TU. KALO IDOK OI MAK.. BOLEH RANAP TULANG BELAKANG RASENYE.. HEHE.




LIYANA | SID 1030172 | 0192785383 SMS/WECHAT/WHATSAPP
EMAIL : norliyanakhai@gmail.com