♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Sunday, December 30, 2012

PUNGGUK MERINDUKAN I-PHONE 5

Assalammualaikum~

Malam ini aku sendiri.. seperti malam² yg biasa.. hahaa.. ingt x lagu nostalgila tu.. ak ingt.. sbb byk gile nostalgila ak ngn lagu tu..tet.. yg da lemau jgn di makan..huhu..

ape nk buat kalau rase rindu neh?

# joging??
-blh la jgk tapi da mlm..takot.. >.<

# lompat katak
-habes lompat katak buleh ilang rindu ke? blh kot sbb kaki kejang then penat pastu tido..krohh~

#mesej??
-ala kedit habeh... kedit ade tp date expired. nk g topap malas lak. haha.. 

#baring kat katil pandang syiling
- can imagine your face.. your voice.. i miss u i miss u i miss u..hahaahaha.. #poyo

#Men game whats your IQ
- la nnt ingt die je sbb die slalu meroyan men game tu..blh bayangkan rupe die men game tu.. mcm nk lempang rase nye..hahaa...

#Tak tau nk buat ape!!
- seyes xtaw nk buat ape.. nk mesej xleh.. nk tunggu die kol mesti la die xkol sbb die mesej ak xreply.. die piki ak la plak kang xnk mesej die.. eh malu..hahahaa..


ape nk buat neh.. adoi susah tol la kalau da gile bayang ngn artis ni.. huahuahuaua..

dear tomok..

i admire u.. i love u.. i miss u.. hehee.. malunye~ >.<


please call me if u get the instinct.. hahhaa... klw x ingt xpela pak bedah.. hhaaa..harap maklum je la..

re-edit : yeay he got the instinct..after aku post this. i got a call.. lege...~ thanks tomok for calling me :)
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts