♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Thursday, December 27, 2012

SETIAP BOS ADALAH BALA

assalammualaikum...

ye mmg... mmg bala... setiap bos kat tmpt keje ak ni adalah bala..kata tepat..musibah.. bencana..
1- bos ak pemalas.. die klua p mane² tp ak yg bukak kan gate pass.. then ak yg kene mrh kat HR klw die da klua dulu br kol ak soh bkk kan gate pass.. $#!@L mmg... die klua..pandai2 la tulis.. bkn cacat..bukan bodoh.. klw bodoh tu mmg x la die jadi bos.. mmg xlyk pon utk die jadi bos sebenanye..

2- HR yg mmg xpandai jaga kebajikan pekerja.. ok please jgn keje kat tmpt keje ak skrg ni k.. xde benefit.. indah kabar dari rupe..selagi ade KONCO² ni.. company ni xkan maju..pecaye la..

sakit ati ak keje sini..bile la nk dpt keje baru.. dah la membohong ckp bonus dpt awal..tp smpai skrg xdpt²...dgr kate sblm chinese new year...hey sethan.. org lain sume dpt end of year la bonus..bkn early year.. puih... arghhhh...sakit ati.. nk taw ak keje katne..ce carik post sblm ni ak ckp psl jwtn kosong.. xpon tgk la profile FB ak...sekian.. jgn keje kat Tmpat ak keje ni..PAHAM~!!!! K-CHAU~


yana khai~
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts