♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Monday, December 31, 2012

TERINGIN NK KEJE KAT PEJABAT LAWYER

salam tgahari warga blogger...haha

acane keje?? ok ke ?? ak mesti la x sbb ak xde mood nk keje dah..haha...sok new year.. kemane celebrate.?
aku kat umah je membongkang tgk tV..hahahaa

Esok da masuk tahun 2013..kejap je.. korang penah rase x teringin nk keje kat tmpt yg best²..(mesti la sume org rase cmtu kan..cme blm dapat x xkn dpt sbb alasan yg munasabah la kan..)

huhu.. ak selame ni teringin nk keje kat pejabat loya (lawyer)..dlu penah la g praktikal kat sane tp kejap je.. best wo... tp keje byk bona.. yg best nye keje masuk kul 9.00am.. huwaaa... syokk... blh bangun lambat..hahaha... keje pon xde halangan mcm keje kilang ni..byk bona Procedure nye.. mcm dok dlm penjare rase nye...toink.. teringin la weh teringin.. benefit nye klw ade luck dpt jadi asst lawyer...dpt g court.. paling tidak bos ajak g court mamot(lpe spelling) g shopping..hahahaha...kidding~

Lagik 1 bestnye.. Smart la kan confirm g keje.. hahaha.. kene la blagak mcm lawyer walaupon keje as Clerk so whatsoever la kan janji kat tag tu ade name company (Advocate & Solicitor)etc..hhahaa..gempak x gempak...hahaa.. 

Utk aku plak.. dpt bace kes.. tuntutan² segala bende..cmne.. sbb slalu la kan bil2 lambat bayo dtg ke rumah nk sue kat court la.. hahaha.. trabel la jgk ak ni kekadang dlm hal bayo membayo utang..leceh..eh bukan..lambat bayo.. xdop maso..hahaha.(alasan diterime) tet.. 

Blh jadi untung badan Bos (Lawyer) dpt settle kan masalah klw 1 hari nnt kite terbabit dlm hal yg melibatkan undang²....sngt membantu...huhuhu.. 

p/s* bile la nk dpt peluang.. balik² ngadap muke korea...ngadap muke bos yg xhabes² menyusahkan org.. Harap la satu hari nnt die berubah... Amin... huhuhuhu... time tu mesti 1 department ni da xde org agknye kot.. 
bile nk bg surat resign kat bos nih..ayohai...dpt keje ok je mmg ak letak je notis 24j.. xperlu tunggu smpai 1 bulan..loteh..~ >.< ade sesape nk gantikan tmpt ak x?? huahuaha



k la korang.. ak nk sambung buat keje.. pantang menaip skit ade je yg panggil soh buat tu ini..hahaa...nk ngulor byk skit pon susah... kbai..





Love - 
yana khai~
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts