♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Monday, January 28, 2013

3 days full of energy

Assalammualaikum..

Ha amek kau dlm sejarah kan ak cuti direct 3 hari.. Ngigau ke pe.. Kakaka.. Da mls kot nak keje almaklumla kan.. Haha..

First day ak cuti sabtu.. Atit perot katenye.. Hahaha.. Then ape aku buat.. Rest full day kat umah.. Heaven gile.. Kaakka...

Then ahad.. Ape aku buat.. Pagi bangun kemas umah katenye.. Uruskan laki( berangan) hahaa.. Then ptg.. Time to enjoy..!!!! Jogging dgn officemate kat tasik shah alam.. K mmg da lame nk g tp takde teman n xtw jln. Kakak bosan.. Huahuahua..
Memule tu hujan plak mcm nk batalkan niat.. Xpe berkat kesabaran tu lepas ujan benti kami teruskan niat la kan.. Haha...finished before magrib..#budakbaik.. Kakaka

Pastu xpueh hati si dila nak continue isnin plak.. Ok isnin cuti.. Hahaha.. Kami nk tuka tmpt plak kat jugra.. Heaven x?? Hehehehe.. Pagi tu dgn usaha gigih nak bgun pagi tp sidila lagi awl bgun kul 5.30 da kejot ak ngn syidot tp x la ak bgun kan.. Kul 6.30 baru blh bgun.. Hahahahaa...sampai jugra dekat kul 8 sbb jauh.. Kakakakakakaa.. Alasan d terime.. Then smpai sane dgn slumber naik bukit..(gune ferrari) hahahaa... Yela kan xtw tmpt cmne.. Huhu.. Pastu patah balik park kete kat tepi then kami jogg dan jogg..

Ok saye da kurus dgn sihat.. Huhuhu... Penat tp berbaloi cuti...huhu.. Nnt g lagi ea kawan2... Hahaa.. Pasni memasing bawak haluan kerjaya memasing da.. Hajajaa...

K la tata~

-Love-
Yana khai

*bukti kami sihat.. Haha..

Tuesday, January 22, 2013

INTERVIEW KALI KEDUA

Aku datang dari sini Kampung Sijangkang, Kampung Sijangkang
Assalammualaikum..
Ha lame x haku xhapedet blog ni.. Kan ak ckp nk g blaja silat nk belasah gemok..
Tadi baru hbs silat (interview) hahaaa.. Taw kat ne.. Kat tmpt lame aku kat somewhere.. Hehehee..aku da pnh keje situ utk post lain tp hari ni ak apply utk post lain lak.. Haaha.. Diorg xkenal ak kot tapi kaberline jgk tkt ade yg kenal upe familiar ak ni.. Biahahaa..
Time iv tu ak da taw da pe soklan ujiminda tu so dgn pejam mate la kan ak jawap.. Poyo poyo..
Pastu ak pon ckp pa dgn fluent nye ape yg die tnye.. Mmg xberubah soklan... Kakaka..
Then bile die offer certain department teros ak ambik department len sbb ak taw department yg ak pnh kje tu haluwai.. Mmg xla..
Yg penting.. Aku da prepare lebih dari fizikal dan mental.. Klw dlu ak lemah g.. Br preasure skit da nanes.. Tp kt tmpt ak skrg ni disebbkan gemok slalu buli so ak dah blh take it as experience.. Hahaa..kalini berterime kasih kat gemok.. Hahaa..
So if ak d terime masuk.. Notis 2 weeks je sbb diorg xsaba nk ak kje situ.. Hahahaha... Please la..kekekee..
Nak d jadikan cite lps iv tu ak borak jap ngn hr dptmnt then ak ambik kesempatan nk tnye satu tmpt kt situ.. Name tmpt tu harber place.. Tp d sbbkan ak ni terikot sngt cite dlm tv.. Ak leh tnye " akk taw x katne pearl harber katne??" akk tu blur.. Ak br trsedar betape bangak nye ak tnye soklan tu.. Aduh malu.. Hahahaa.. Tp steady bro. Hahahaaa.. Cm nk pengsan ak malu.. Biajahahaaha....
Hope i can handle it better.. Chaiyok,,.!! Kbai~
Love
-Yana khai-
* kantoi tido kali kedua.. Kalini siapdi edit lagi.. Kejam!!!

Wednesday, January 16, 2013

MACAM NK BAWAK BOM DATANG KEJE

Assalammualaikum..

adomak ak pantang tol la bile dtg keje mood tgh baik tapi nampak je muke gemok terus ilang mood.. bongok la gemok ni..benci btl la..rase mcm nk dtg keje pakai baju celoreng pastu letak pistol kat poket belah kanan pastu pisau kat poket belah kiri..dalam poket baju ade bom.. ha... senang skit die bunyik je ak letopkan je perot die.. geram btl..

ade ke ptt dah la soh ak email bdk2 cuti kat hr..padahal ko yg buat list name tu..kan email je senang...ko nk jgk print name tu bg kat ak soh ak tahep balik..ape ke bangang ko ni gemok...mcm nk tinju je perot ko.. kelar leher ko. pancung bontot ko..ha padan muke... tu satu la hal.. lagi 1 ade ke ptt die soh lagik ak email kan list bdk contract yg kene cuti.. ak ni da la byk keje nk kene ingt... leader plak bg name n explain kat ak mcm kuceng ckp ngn dragon ball..hapa pon xphm..si gemok je phm ape korang ckp... dah tu ak ni email la.. salah plak tu..wakakakaka... ok tu ak accept la..apesal gemok ko tarik muke?? marah..eh kephale kemik la tu keje ko la shial.. hahahaa... bahalol la kadang2 perangai ko ni..ak tgk ko ni gemok gemok gemok gemokkkkk je...arghhh geram ak,,, ko tunggu la ak dtg keje naik kete kebal ak langgo kete ko..ak bom umah ko..ak spray tingkap umah sewe ko..dan many² more...biahahaha...hahahaha....puas hati...
 *gemok poyo gemok poyo gemok poyo..benci gemok..gemok bongok dan sebagainya...hahahaha

k la nk blajo silat nk belasah gemok..


love-
yana khai

Tuesday, January 15, 2013

DARA DAN TERUNA. BOLEHKAH ANDA TERIMA?

Aku datang dari sini Bandar Bukit Tinggi 3, Bandar Bukit Tinggi 3
Assalammualaikum..
Dara.. Teruna..
Ianya idaman setiap manusia.. Namun dek kerana dunia yg semakin tua dan byk hasutan yg mengajak ke arah yg sesat.. Si dara hilang dara dan si teruna sudah tiada terunanya.. Mampukah kita terime jika bakal teman yg kite berjanji utk hidup bersama sudah tiada dara nya.. Dan sudah hilang terunanya.. Susahkan??
Bg aku plak..
Perempuan mmg susah nk nilai terunakah lelaki pilihannya.. Sbb aku sendiri pon xtw cmne lelaki terune ni.. Hahaa.. Yg ak taw blm ade kad nikah ngn bini die da kire bujang dan bujang adalah terune.. Hehe
Bg lelaki pulak..
Dara adalah idaman setiap lelaki.. Tp akhir zaman ni 1:10 perempuan dara.. Hahaa.. Im virgin.. Promote.. Hahaa..
Namun begitu..andai tiada peluang kedua diberikn utk menerima insan cmtu.. Cmne diorg nk berubah.. Takde sokongan.. Bg ak.. Itu adalah kisah silam nye dan mybe mereka menyesal dan sudah bertaubat..terimalah mereka semasa kamu mengenalinya bukan masa silamnya.. Seeloknya bimbing la mereka.. Jgn plak korang take advantage dgn kisah silam mereka.. Try n error katenye.. Hahaa...
Xsemua manusia sempurna.. Oleh tu berikanlah mereka nikmat hidup yg sempurna.. Berilah peluang utk mereka hidup bahagia.. Tapi xsemua blh terima.. Tu hak individu.. Huhu
Selamat malam pada yg memerhati..
Love-
Yana khai

Monday, January 14, 2013

SENYUM DEPAN CERMIN.. TEBIAT KE PE

Assalammualaikum..

Biahahahaha... Baru ak sedar ak ade tabiat pelik di mane aku pantang nampak cermin.. Hahahaa.. Ak mesti senyum.. Gile kan.. Hahaa.. Xjgk tu habit la.. Ala bese la pompuan nampak cermin sik2 btl kan tudung.. Kaber la kot2 ade pakwe kacak ke.. Buruk kang jatuh la saham.. Katenye.. Hahaha poyo..

Ak plak lain.. Ak klw xde org sekeliling.. Mesti ak ambik ms yg lame dpn cermin tu.. Berangan.. Taw2 je ak senyum sorang2.. Hahaha sewel.. Ntah ape yg ak piki pon xtw la kekadang.. Haahha...

Mcm td la kat tmpt keje.. Leh plak ak pandang cermin pastu berangan.. Smpai xperasan ade org nk masuk surau tu.. Hahaha.. Mesti die ckp ak bajet.. Ahh lantak la.. Kakakaka...

Agknye tu la reason nape ak lambat g keje slalu.. Hahaja.. Kekadang smpai pintu pago da ttp baru ak smpai.. Pdhl bangun awl.. Aishhh parah ni.. Nk buat acane.. Hahahaha...

K la lenguh tgn menaip.. Nk smbung berangan jap.. Hehee.. Gud nyte love.. Hehe..

Love-
Yana khai

PENYERAHAN HAK MILIK

Assalammualaikum...

hari ini...waktu ini... jam 12.45pm pada tarikh 14.01.2013 , aku secara sah but secara informal pnye adat..telah menyerahkan segala milik yg dulu milik aku..kepada kau...huhu..sedih?? ye la skit la.. even aku yg decide but hanya kami taw di mana dan kenapa titik noktah ni terjadi.. hurm,,,


cincin...

adush ak syg btl cincin tu.. sadis la..ak beli sendiri..ak yg pilih.. kat poh kong mali.. harus la ak suke..even simple.. huwaa.. sudah la kau..biahahaha...

sejadah dan telekung dan Al-Quran

lepas ni kene beli baru..hehehe... takpe Al-Quran lame pon xkhatam2 lagik..hheee...


Duit Booking..

peh punye tekujat ak..xsangke kan ak blh simpan duit tu skit pnye lame.. masih elok lagik bentuk nye cume da kemik2 sebab ak kene sorok duit tu dlm lemari..klw x..habes ak joli..heehhee.. xpe da pulangkan.. huhu


n semua ak da pulangkan cuma makann dan kek je.. sbb da hadam habis dlm perot...huhu..halalkan ye...
huhu..org tgk saye happy... hakikatnye saye sendiri xtaw ape ptt sy rase... hehee.. sedih ke ape perasaan pon ak xtaw..mybe ak xready la kot.. tu je la cover cite...hehehe...no komen..(ayt retis)

perjalanan kita terhenti dan ak doakan semoga kau bahagia satu hari nnt... doakan juga kebahagiaan ak.. antara kita biarlah cerita hanya tertutup dan berlalu begitu saja.. mungkin sukar..tapi satu masa.. ALLAH kembalikan kebahagiaan tu utk selamanya... Im Sorry..

Ok dah habes sudah cite sedih..ak jugak ternanti bila ak nk pulangkang sume barang² dia..tp harini semua terjawab dan terlerai semua dan secara sahnya aku sudah Putus Tunang...sekian maceh...huhu..

k la nk smbung keje...


p/s*
mungkin harini kita bersedih dan takut kerana mendapat petir dan hujan yg lebat..sedangkan Allah ingin memberikan sebentuk pelangi yg indah selepasnya utk kita tatap dan menikmati betapa agung ciptaanNya..sesungguhnya..ALLAH tahu apa yg terbaik utk umatnya... 



















Love- 
Yana Khai.

Sunday, January 13, 2013

ESOK KEJE YEAY.. POYO SUME NI

Aku datang dari sini Kelang, Kelang

Assalammualaikum..

Hahaha best tol la tajuk.. Cm nk mkn kaki 2 tapak.. Hahaa...aduyai.. Sok isnin. Xde beze langsung ngn hari ahad.. Ahad keje.. Isnin da keje balik.. Bile ak nk cuti nih.. Loteh botol..

Piki ape ak nk buat sok.. Pagi2 buat report gemok.. Report ak.. Update tu ini.. Lyn karenah abg korea yg entah pape.. Usha2 pakwe.. Haahhaa... Cuci mate sket kot2 ade pkwe hensem tersesat masuk department ak ke.. Hahahaa... Pastu melopong depan pc ketak ketuk ketak ketuk lyn email bdk2 sewel.. Haha.. Lyn skype kanda kesayangan.. Tu pon klw kanda kesayangan tu xde bz.. Hehee.. Ok perasan.. Hahahaaa

Nk tunggu smpai jam tu kul 7.45 kadang2 macam nk tunggu tomok masuk meminang.. Mmg x la kan.. Hahaa.. Kekadang tu xsedar da times up.. Hurm..

Tu la keje ak hari2... Nk balik awl mmg susah la kan.. Satu care nk balik awl dgn melesapkan diri... Hahaa..pastu sok kene bebel.. Tinge kene tebal la kan klw nk keje kat dptmnt ak.. Klw depatmnt len kene merayu melutut nk o.t, lain plak dgn dptmnt ak.. Merayu melutut nk balik.. Hahaa.. Over plak ayt.. Poyo sume ni.. Hahahaa..

Halaaa bosan plak la.. Baju da iron.. Sume da settle.. Nk tido blm ngntok plak..ape nk buat.. Meroyan la dlm blog ni.. Selain fb, kat sini la ak nk merapu meraban.. Poyo sume ni.. Hahaa..

K la nk berhambus.. Nk carik port nk tido.. Hahaaa.. Mmg poyo.. Kakakaa... Gud nyte..

Love-
Yana khai

INI SEMUA MENGAROT

Assalammualaikum..

Hala loteh nye tulang rusuk asenye.. Udeh la maleh nk buat keje.. Mate lak rabak mengantok.. Dtg plak korea ni buat conference dlm office ak.. G la tmpt len.. Da la ckp xreti nk slow.. Mahabosan la dinda cmni.. Kemik tol..

Kekadang tu tanjat tibe dgr korang memekak.. Dahla ckp bhs uganda.. Hahaa.. Aptb.. Mengantok la ak cmni.. Udahla mmg ngntok.. Krohhhhh.. Shh diam la woiii.. Uwaaaa.. Mekak lagik plak.. Diammmm.. :| hukhuk.. Report kat dato' sok tawla.. Huhuhu..

Nth pe la korang ngumpt depan ak ni..record kang.. Hihihi..

Dato' ade org ngulor.. Biahahahaa..

K bai nk spotcek.. Hahaa

Love-
Yana khai

Saturday, January 12, 2013

ALAMAK TERKENA MINYAK DAGU

Assalammualaikum...

Sape da tgk cite minyak dagu.. Tet.. Ak dah.. Tlg jeles.. Biahahaha.. Xtgk pon xpela t leh donload.. Xde la seram mane pon.. Bese je.. Huahuahua..

Sinopsis xyah cite pon korang leh tw la minyak dagu ni pasal pe.. Hahaa.. Xpe nk cite jgk.. Hahaha..

Cite psl yana (bkn aku) haha.. Yg dh betunang ni slalu kene mrh dgn tunang die psl cemburu la.. G po tunang die (fezrol khan) ad mslh kerjaya.. Nk d jadikan cite ex bf si yana ni yg dh jd doktor tetibe dtg balik utk tlg family yana sbb mak die sakit dan tetibe 1hr lps yana kene tgn ngn tunang die tetibe die nk pts tunang.. Hok alo..

Dan2 pulak tetibe tunang die kate yana kene gune2... Tett bosan dah..

Pastu yana plak time lps akad nikah ngn ex bf die (fizo) terus cm kene rasok la plak.. Dari situ la cerite die.. Perkahwinan yg penuh dgn dugaan dan mak yana plak meninggl sbb kene serang sakit jantung..

Ade kisah di mane siapa yg menggunakan minyk dagu dan alasan dan kenape di ganggu dgn mahluk halus.. Ade pantang yg dilanggar  menyebabkan semua yg xbersalah menempah derita.. Huhu..

2 bintang utk cite ni.. Huhu..

K la nk tgk tv jap..

Love-
Yana khai

Thursday, January 10, 2013

ERTI PENGORBANAN SIA2

Aku datang dari sini Kampung Kebun Baru, Kampung Kebun Baru

Assalammualaikum...

Harini rase xbest la keje.. Smlm da cuti.. Ngtkan nk ajk dia klua jln... Tp die kate sbtu da cti.. So xnk la klua.. Then ak pon buat2 faham la.. Xpela hak dia.. Then xsabo nk keje harini sbb nk jmpe si dia.. Tetibe tghr die kate MC plak.. Hurm.. Smlm kte len harini kate len..

Kekadang tu mate basah je tetibe.. Die bknla sape2 cme seseorang yg ak tertarik.. Im willing to do everything even i got nothing.. Hurm.. Rase mcm syok sendirik plak.. Mybe dia xperasan kot perasaan ak kat die.. Mmg la ak syok sendirik gamaknye.. Huhu.. Sadis tol drama ak ni..

Itu mybe cara dia la kan tp klw ikot kan logik pemikiran ak yg suke menilai diluar kotak ni.. Klw org tu buat xtw je means die ignore sape kite.. Mcm ak la.. Klw ak buat bangak je kat org maknenye ak xsedar pon kewujudan dia.. Hehe.. Klw ak sedar ak akan pastikan dia taw yg ak ingt dia selalu.. Huhu....

Cinta klw xde air mate bknla cinta namenye.. Mase tu ad je utk si dia selagi hati ak masih masih blh menerima.. Tp klw dah bkn jodoh tu... Ak tahan cmne pon dia ttp lari jugak..

Xpela.. Ak ibaratkan ak melepaskan seekor burung yg ak jg selame ni dgn baik.. Andai kata mmg dia milik ak mesti dia patah balik.. Klw x.. Ak rela die terbang pergi.. Jauh tinggalkan ak.. Hahaa.. Sadis sadis... Xsemua yg indah tu kekal selamanya.. Kadang2 kene terime pahitnya...:-)

Takdir bkn ditgn manusia.. Ak tunggu pengakhiran cerita.. Hehee..

Love-
Yana khai

Wednesday, January 9, 2013

CUTI YG PENUH MAKNA

Aku datang dari sini Bandar Bukit Tinggi 3, Bandar Bukit Tinggi 3

Assalammualaikum... Hahaa... Seperti sedia maklum(bile ak maklumkan plak) hahaa.. Harini ak cuti.. Means ambik cuti sbb dah ade annual leave..

Actually ak nk g IV tp tgk maps jauh gabak la plak tu yg cancel.. Im sorry.. Huhuhu..

Pastu bangun pagi terus set plan ngn along g terminate no berokben sbb dah ade seterimix.. Now my wish of 2013 already comes true.. Hahaha..online la 24 ratus ribu jam smpai lebam.. Hahahaa...tp sblm tu g pejabat pos dlu anto borang permohonan kerajaan.. Ade rezeki alhamdulillah la.. Eheheee..

Lepas tu g tesco bukit tinggi jap cuci mate.. Then balik la kerumah dan tido dlm iman sbb sume da ak settlekan harini.. Kuang3... Bermakna cuti ak harini dan xterhingga terima kasih kepada my ferrari sbb sudi bawak ak jln2... Takde die patah kaki la ak gamaknye.. Thanks dear.. Eheee

K la nk smbung berangan jap..

Love-
Yana khai

Tuesday, January 8, 2013

KEKALKAN LA PERASAAN INI

Assalammualaikum..

Bahagia..
Perasaan yg paling indah utk kita rasa.. Itu la yg ak rasa saat ni.. Bahagia... Alhamdulillah.. Semoga ianya dikekalkan..

Perasaan tu tenang.. Lapang.. Indah.. Dan buatkan ak tersenyum sendiri..

Terima kasih utk kebahagiaan ini..dan utk senyuman yg xterucap

Love-
Yana khai

Monday, January 7, 2013

AJL27 Superb

Assalammualaikum..

Amacam da tgk Ajl 27.. Beginning yg mabeloso.. Tema die gabungan seni dan muzik.. Sngt osem...

Misha omar paling best.. Hehehe.. Klw masuk leh dpt persembahan terbaik.. Tp xpusing2 cam black.. Hahaha

No 1 aizat/yuna - terukir dibintg.. Yeayyy... Lps die notice je.. Ak diam terus.. Erkk blur,. Along ak lagik la.. Bunyik terus.. Eiii btl ke.. Hahaa.. Ape nk buat da rezeki.. Ehe.. Ombak rindu best cme xde background paris kot.. Hahaa...

No 2 Azlan n the typewriter- idola.. Not bad la mmg sore lan osemla kan.. Xleg nk ckp pe.. Patah seribu pon syok gak tp mungkin sbb xpakai bj bendera malaysia kot.. Kuang3..

No 3 Hafiz - ku akui.. Ha da agk die msti dpt award pnye.. Vokal pon die kebas.. Aisehmen.. Anak kampung mmg sekaum la kan.. Happening.. Mybe xde komposer yg join men piano la kan.. Hehe..

Pape pon sume da terjawab.. Ak plak piki ombak rindu yg dpt sbb nmpak best.. Ok la kot.. Nk komen lebih ak cme penyanyi part time kat k box je.. Kuang3..

K la nk lyn mate sok nk keje.. Bangun cpt nk sibuk lan diri dgn audit yg nth pape.. Huhu..

Love-

Yana khai

Sunday, January 6, 2013

Post pertama

Huhuhu... Ni la post pertama dari ak.. Melalui henpon.. Hehehe.. Ha batak x batak la kan.. Almaklumla ade lappy pon tp xleh connect wireless.. Tataw la pe mslhnye..

Leceh jugak gne phone sbb keyboard kecik.. Asik typo manjang.. So agk klw ade nmpk typing error tu pepaham la.. Hahahaa...

K la saje nk poyo hapdet pakai tipon.. Pdhl... Kakakakaaa..

Love-
Yana khai

AHAD DI OFFICE SNGT MENYERONOK KAN

Assalammualaikum..


hari ni ahad..dan aku.. di Office... syok.. tanpa gangguan Bos(Gemok!!) adela jgk kejap pastu da balik awal pagi dah..hehe...tinggal la ak ngn ABG korea ni.. hehe.. buat kerje tanpa gangguan GEMOK mmg best...aman dan sentosa je rasenye... hehehe..otak pon xde la rase nk pecah.. hhehe

Harini keje complete kan report utk esok..OK SOK ADE AUDIT..bosan.. paling xsyok.. Label la tu update ni update..ahhaa...time xde audit tu xpyh ni xpyh.. last2 sume payah..hahahaa... xpela ikhlas ni sbb xde GEMOK...huahuahua...

ak pon ambik la kesempatan utk hapdet laman sesawang utk memenuhkan mase lapang.. nk klua pon xde boipren..huhu... kawan bz almaklumla student pon ade... sibok carik keje pon ade.. KEKASIH GELAP?? nnt la dlu.. xde mood...kakakaka.. ade sorang kwan ak..nk ajk klua pon die lebih kurang ngn ak kene keje..tp xtaw balik kul bape..lagi parah..hoi xde umah ke...hahaha..xpe rezeki ade... hehehe...(IKHLAS NIH!!) 

sementara nk tunggu kul 5ptg ni ak pon ngulor la..keje ade g tp kang sume buat sok da xde keje.. hehehee...terlalu efficient la sngt kan smpai keje bos pon kene settle.. (GEMOK MCM HBS BLAJA SMPAI TADIKA) geram lak aih..hahahaa.. kesian gemok kene kutuk je ngn clerk die..jadi org tu jgn malas la gemok.. cmne nk kurus cm ak nih... aduyai..kang kene obes baru taw.. huahuahau.. TQ bos bulan ni BONUS..hahahaha... d sebbkan da taw gred ape ak dpt so malas la nk puji bos..hahaa..bos x adil...huhuhu...!!!

ok la nak jadi penyanyi part time kejap..hahaa... 


Nota kaki* Ala kene anto ABG KOREA balik plak... >.< spoil la..huhu

kbai~

Love-
 Yana Khai~

Friday, January 4, 2013

KENAPE SI GEMOK NI SEMAKIN PEMALAS

SALAM TGHR...

CHAIYOK YANA CHAIYOK..!!!

HARINI ADALAH HARI JUMAAT DAN HARINI SEKALI LAGI AK DECLARE WAR DGN BOS AK YG MCM NTAH PAPE... 

BLH BYGKAN X... BUTE KE MATE..XNMPK AK TGH BUAT KEJE KESANE KEMARI.. BLH PLAK SI GEMOK NI PEKIK2 PANGGIL AK.. AK XPANDANG SIAP SOUND.."OOOO YANA BAI" EH SHIAL LA.. AK PANDANG DGN MUKE READY NK BERPERANG..

"BKK GATE PASS SY NK PEGI BLA BLA BLA.."

AK HANGIN 1 BADAN..DGN SLUMBER YA YA SELAMBA WA WA NYE AK PON MEMBUAT BUNYIK "CICAK" HAHAHAA... SO KORG PHM LA KAN DGN MUKE AK YG MCM XMKN SETAHUN NI... MENGHEMPAS2 BRG LAGIK.. HA... KO NK JELING AK..KO JELING LA..INGT AK XNMPK..WEK.. ARGHHH...


SEMAKIN HARI APESAL SI GEMOK SEMAKIN MALAS.. AK PELIK TGK KAN.. MANUSIA LAIN PON ADE BONTOT... TP XDE LA SYG SNGT NGN BONTOT NYE SMPAI XLEH NK BGUN BUAT KEJE SENDIRI...ORG KATE MATI LAGI BAIK LA GEMOK!! AIH FED UP LAK AK... XDE MOOD LANGSUNG BILE NAMPAK MUKE DIE.. MCM MENYETAN...HAHAHA..

SORRY LA GEMOK AK MMG BENCI TAHAP EVEREST KAT KO SKRG..HAHAHA.. PDN MUKE KO... TUNGGU MASA JE AK BERAMBUS DARI SINI.. TGK APE JADI LEPAS TU..AK XMAU AMBIK TAW... KO HIRED LA ORG YG HATI KERING OR ORG TU MMG XDE HATI OR ORG TU GILE...HAHAHAHA...  GEMOK..MALAS.. HAHAA... FUHH...OK CUKUP... HARI JUMAAT... HEHE..


nota kaki* jgn jadi bos yg xtaw buat ape² smpai hilang respect staff pada seorang yg bergelar BOSokkkk!!

kbai... 

love- yana-

Thursday, January 3, 2013

I AM PREFER TO BE SINGLE

Dear my love or future lover,

im prefer to be single...

don't say u love me coz nobody can understand me n what i want,

don't say u miss me until u know how hurt i feel when i missing u..

Dear my love or future lover,

im prefer to be singe..

im just tired to think about love, about feeling,

im just need someone understand me, make me happy,

if u cant, please go away and im not forcing u again.

Dear my love or future lover,

Think about us more  deeply,

if we want to be together, we need to accept each other from who they are not from what u want,

my weakness, your weakness, together accept n trying to be a perfect man/women for your partner weaknesses.

if cant.

I AM PREFER TO BE SINGLE..

*nota kaki: xsemua blh jaga hati kite dan kite xblh jage semua hati... :)

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts