♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Monday, January 28, 2013

3 days full of energy

Assalammualaikum..

Ha amek kau dlm sejarah kan ak cuti direct 3 hari.. Ngigau ke pe.. Kakaka.. Da mls kot nak keje almaklumla kan.. Haha..

First day ak cuti sabtu.. Atit perot katenye.. Hahaha.. Then ape aku buat.. Rest full day kat umah.. Heaven gile.. Kaakka...

Then ahad.. Ape aku buat.. Pagi bangun kemas umah katenye.. Uruskan laki( berangan) hahaa.. Then ptg.. Time to enjoy..!!!! Jogging dgn officemate kat tasik shah alam.. K mmg da lame nk g tp takde teman n xtw jln. Kakak bosan.. Huahuahua..
Memule tu hujan plak mcm nk batalkan niat.. Xpe berkat kesabaran tu lepas ujan benti kami teruskan niat la kan.. Haha...finished before magrib..#budakbaik.. Kakaka

Pastu xpueh hati si dila nak continue isnin plak.. Ok isnin cuti.. Hahaha.. Kami nk tuka tmpt plak kat jugra.. Heaven x?? Hehehehe.. Pagi tu dgn usaha gigih nak bgun pagi tp sidila lagi awl bgun kul 5.30 da kejot ak ngn syidot tp x la ak bgun kan.. Kul 6.30 baru blh bgun.. Hahahahaa...sampai jugra dekat kul 8 sbb jauh.. Kakakakakakaa.. Alasan d terime.. Then smpai sane dgn slumber naik bukit..(gune ferrari) hahahaa... Yela kan xtw tmpt cmne.. Huhu.. Pastu patah balik park kete kat tepi then kami jogg dan jogg..

Ok saye da kurus dgn sihat.. Huhuhu... Penat tp berbaloi cuti...huhu.. Nnt g lagi ea kawan2... Hahaa.. Pasni memasing bawak haluan kerjaya memasing da.. Hajajaa...

K la tata~

-Love-
Yana khai

*bukti kami sihat.. Haha..

Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts