♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Sunday, January 6, 2013

AHAD DI OFFICE SNGT MENYERONOK KAN

Assalammualaikum..


hari ni ahad..dan aku.. di Office... syok.. tanpa gangguan Bos(Gemok!!) adela jgk kejap pastu da balik awal pagi dah..hehe...tinggal la ak ngn ABG korea ni.. hehe.. buat kerje tanpa gangguan GEMOK mmg best...aman dan sentosa je rasenye... hehehe..otak pon xde la rase nk pecah.. hhehe

Harini keje complete kan report utk esok..OK SOK ADE AUDIT..bosan.. paling xsyok.. Label la tu update ni update..ahhaa...time xde audit tu xpyh ni xpyh.. last2 sume payah..hahahaa... xpela ikhlas ni sbb xde GEMOK...huahuahua...

ak pon ambik la kesempatan utk hapdet laman sesawang utk memenuhkan mase lapang.. nk klua pon xde boipren..huhu... kawan bz almaklumla student pon ade... sibok carik keje pon ade.. KEKASIH GELAP?? nnt la dlu.. xde mood...kakakaka.. ade sorang kwan ak..nk ajk klua pon die lebih kurang ngn ak kene keje..tp xtaw balik kul bape..lagi parah..hoi xde umah ke...hahaha..xpe rezeki ade... hehehe...(IKHLAS NIH!!) 

sementara nk tunggu kul 5ptg ni ak pon ngulor la..keje ade g tp kang sume buat sok da xde keje.. hehehee...terlalu efficient la sngt kan smpai keje bos pon kene settle.. (GEMOK MCM HBS BLAJA SMPAI TADIKA) geram lak aih..hahahaa.. kesian gemok kene kutuk je ngn clerk die..jadi org tu jgn malas la gemok.. cmne nk kurus cm ak nih... aduyai..kang kene obes baru taw.. huahuahau.. TQ bos bulan ni BONUS..hahahaha... d sebbkan da taw gred ape ak dpt so malas la nk puji bos..hahaa..bos x adil...huhuhu...!!!

ok la nak jadi penyanyi part time kejap..hahaa... 


Nota kaki* Ala kene anto ABG KOREA balik plak... >.< spoil la..huhu

kbai~

Love-
 Yana Khai~
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts