♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Tuesday, January 15, 2013

DARA DAN TERUNA. BOLEHKAH ANDA TERIMA?

Aku datang dari sini Bandar Bukit Tinggi 3, Bandar Bukit Tinggi 3
Assalammualaikum..
Dara.. Teruna..
Ianya idaman setiap manusia.. Namun dek kerana dunia yg semakin tua dan byk hasutan yg mengajak ke arah yg sesat.. Si dara hilang dara dan si teruna sudah tiada terunanya.. Mampukah kita terime jika bakal teman yg kite berjanji utk hidup bersama sudah tiada dara nya.. Dan sudah hilang terunanya.. Susahkan??
Bg aku plak..
Perempuan mmg susah nk nilai terunakah lelaki pilihannya.. Sbb aku sendiri pon xtw cmne lelaki terune ni.. Hahaa.. Yg ak taw blm ade kad nikah ngn bini die da kire bujang dan bujang adalah terune.. Hehe
Bg lelaki pulak..
Dara adalah idaman setiap lelaki.. Tp akhir zaman ni 1:10 perempuan dara.. Hahaa.. Im virgin.. Promote.. Hahaa..
Namun begitu..andai tiada peluang kedua diberikn utk menerima insan cmtu.. Cmne diorg nk berubah.. Takde sokongan.. Bg ak.. Itu adalah kisah silam nye dan mybe mereka menyesal dan sudah bertaubat..terimalah mereka semasa kamu mengenalinya bukan masa silamnya.. Seeloknya bimbing la mereka.. Jgn plak korang take advantage dgn kisah silam mereka.. Try n error katenye.. Hahaa...
Xsemua manusia sempurna.. Oleh tu berikanlah mereka nikmat hidup yg sempurna.. Berilah peluang utk mereka hidup bahagia.. Tapi xsemua blh terima.. Tu hak individu.. Huhu
Selamat malam pada yg memerhati..
Love-
Yana khai
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts