♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Monday, March 11, 2013

ALAHAI BINGAINYA JADI ORANG.

Assalammualaikum,

hahaha... utk tatapan semua..setelah hampir 3 bulan lebih kurang ak gne kan strimik ni.. baru harini malam ni jam ni aku blh online kat lappy.. bapak poyo... besar masalah ak sebelum blh strimik kat lappy ni..

1 ) ak try n error mase memule beli strimik n pasang kat lappy.. besenye wifi akan automatik detected kan.. kan kan.. tapi tidak pada lappy aku.. die punye nak ak investigate n buat posmotom katenye.. then xblh jgk.. smpai 1 tahap nak beli lappy baru.. (dasat x dasat x) hahaha... ok failed di situ.. putus ase.. online gne henpon jela jawabnye,,

2 ) dpt 1 solution (tu pon lepas dak I.T dtg umah ak utk set up balik wireless ak dek kerane xleh online selame 5 hari..xtaw pe mslh smpai ak g TM siap melenting skit kat situ..(garang ak ni sbnanye...tapi comel) huahuahauhauaa.... pastu die dtg umah then gne cabel tenet..(xterpikir plak sblm tu pasal cabel tu kan) tett hala nape ak jadi sebegini lembap..adush toreh tangan..hhahaaha... then ak pon tinggggg~!! (soh budak I.T buatkan cabel tenet sepanjang smpai ke bilik ak.. (dlm 5 meter)hahahaa... pastu die ckp leh gne wireless.. (asal ak xtnye ritu..sbb die xckp aritu)hhahaaha...adohhh hampir nak tejon bangunan...huahuahuahau...

3 ) malam ni.. setelah ak mcm nak bunuh diri kejap.. ak teringat plak dlu seseorang ade bg full driver utk laptop ak (aspire bla bla bla..xhengat) hahaha.. then ak dgn semangat membedal men tekan² je installer yg tertulis WLAN dan LAN sebagainye.. xtaw pape plak...adohhh gagal... suicide.. >.< then kebijaksanaan ak utk menggodek lagi (ak mmg terror utk try n error 150juta kali ni) hahaa...ak pon install balik tapi kalini ak repair balik bkn modify dan manymore... then result die... tada~ hahahaa... excellent ... horayyy.... tepok tangan kembang² kuncup sorang² smbil kipas² muke tanda terror... hahahaa... 


apesal la ak xpraktik kan ak yg ak blaja dlu.. sebaik xhilang ingatan..samar² ala² ingat² lpe plak utk repair balik.. adushhh... tumbok dinding... hahaha... so pade yg ade msalah tu jgn tkt nk godek... klw jahanam last² bawak keddai g repair.. xpon alang² beli baru je...huahauhauahaua... 


d sebabkan saye terror... saye bagi tepukan utk saye.. pap prapp prapp. hahahaa... 



Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts