♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Thursday, March 21, 2013

BISKUT BATIK CINTA

Assalammualaikum... 

ok harini ak puas hati (la sngt).. ingt x previous post ak.. hahaha poyo sangat... ok harini termakbul hajat ak nak buat sesumtin.. agk special la kan sbb 1st : ak xpenah beriye² nak carik ape nak masak ape nak buat.. tapi harini ( suppose kelmarin ak da carik barang g..gile xcited) hahahaa... ok nak taw ape ak nak buat.. hahaa... beskot batik.. yahuuu... osem...dap dap dap... hahhaa.. 

nak d jadikan cerita ak dpermudahkan urusan balik awal setelah berjaya menghantar KAIZEN (5's Report) dgn jaya nya dan melebihi target coz terlebih² improvement yg ade kat department ak la kan.. hahahaa... then en bos bagi ak pulang awal.. yahuuu.. so ak pon g la pasaraya utk membeli final material.

ok balik umah terus memandi manda dan settle sume urusan peribadi.. ak pon kedapo.. 

ok petame² ak karate kan beskot marie.. 


karate 4 tapi terlebih karate..hahaha

























after that ak pon masukan bahannye..

- buttercup250g
- susu pekat manis (setengah je xleh memanis nnt potong kaki)
- coklat dan milo (ikot suke aku)
-hazel hancur (penambah poyo katenye..)
- xlupe beskot marie yg ak karate kat atas tu.. hehehe


memule panaskan kuali (api jgn beso sngt kite bukan nak goreng ikan..huhu.)
pastu masukan butter tadi..then kacau² smpai cair..barula masukan susu sedikit demi sedikit dan disturb again n again... pastu masukan coklat dan milo setelah adunan coklat tadi sebati.. lepas tu da kacau die agk² da sebati 100% cmni..
ade macam dodol x..hahahaa


 Barula matikan api then masukan beskot marie.. kacau dan langgo² sampai sebati betol beskot ngn coklat tu sambil² letak kacang hazel hancur..xnk pon xpe..tu penambah je... then masukan dalam loyang..(letak plastik bio senang nk kluakan n xmelekat kat loyang... pastu tekan² kasi mampat.. then masukan dlm peti sejuk utk 5 ke 6 jam... nak awal pon blh klw da xtahan sngt napsu tu la kan..hehehee... after that...taraaaaa...~ osem...mabeles... huahuahauhau... sok bangun pagi nak packing²..hikhikhikhik... 


SELAMAT ULANG TAHUN SI DIA... 
huhuhuhu... agk² dia taw x ak yg buat...hahahahha...

rahsianya..wink ;)
|

|
v

p/s* apela rasenye kan..dgn ak yg 1st time buat dgn sendirinye.. (nak kan sentimental value katenye) hahaha... so terime la seadanya k...hahaha... 


k la nak tido awal coz sok nak bngun awal..


love-
yana khai
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts