♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Monday, March 18, 2013

THE DATE COMES CLOSER

Assalammualaikum...

aduhh... tarikh da dekat ni...xbuat ape² preparation pape pon... huhuhukkk :( help help help..
hahaa... blur x blur x...tarikh pe plak ni?? nak kate nak kawin da putus tunang...kakakaka...

xdela... nway next friday adolah hari kelahiran "kawan" aku...huhu... kawan ok...hehehe... besties..la sngt... huhu.. nebes la nak bg pe.. hahaha.. actually scret admire ak..hahaha.. ak minat je kat die (statement selamat x) hahahaa... 

ak xpnh lak nak supuraiskan ni.. tp tergerak lak nak prepare sesumtin.. hahaa.. xtaw jadi ke x... surprise pe pon xpiki lagik...hahaha...xdop maso la nak piki2 pape... almaklumla bz keje je..balik da malam...adush...hahahaa... help help... hhaha... tension ak... (please jgn ckp ak perasan) walaupon mmg perasan... hahhaa... 

alahai...ak harap adola idea tersembol dari kepale otak ak ni.. nway die xmintak pape pon...tp i need sumtin special n memorable... hahaha... katenye...kakakaa... xtaw la memorable ke incredible jadinye...kakakaka... wait n see je la...khamis ni nak mintk balik awal la kat bos.. ado hal ponting...kakaakaka... 


p.s* xpenah berjuang ni.. hahaha.. n xpenah plak ak nak menjiwa² sebelum ni..pesal plak la ngn ak ni... adushhh.... hey kawan... harap² awak suke dgn surprise saye nnt...even klw saye baling tepong kat awak...hahahaa.... simbah air..pastu baling tepung...kakakaka... kompom soknye die MC..hahahaa.... nice... ehehehehee




k la... nak wechat sat..hahaha...

love 

yana khai~
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts