♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Thursday, April 18, 2013

CIRI - CIRI SUAMI PILIHAN HATI

Aku datang dari sini Kampung Sijangkang, Kampung Sijangkang
Assalammualaikum..
Harini datin paduka yg masih single ni nak remind utk lelaki pilihan akan dtg datin.. Hahaha sape yh bertuah sila tampil pakai tag name tomok.. Bhahahaha...
1- sedap mate memandang
- Alasan. Klw pandang rs nak bg kaki je tu maknenye kite xsuke die.. Jodoh jauh kate nye.. Maknenye xhensem pon pe yg penting saat ku tatap wajahmu hati dag dig dug.. Hahahaa
2- solat 5 waktu
- Alasan- blh bmbing ak.. Sebb perkara pertama yg dihisab d akhirat adalah solat.. Inshaa allah..
3- brkemampuan
- Alasan - sbb ak bkn anak menteri kewangan so ak pon mkn kais pagi mkn mlm klw xkais xmkn.. Huhu
4-bkn kaki pukul
- Sbb ak ni ganas.. Ske mencakau org.. So klw laki ak kaki pukul bile ak cakar die hbs ak kene tibai,.,.,da jadi kes dere plak kan...huhu
5-x panas baran.
-Yet,ak adalah pemanar brn,s0,kalau si bkal suami ak brn jgk,xtaw la pe jd ngn umah tangge ak nanti kan,hehe,
6- terime ak seadanya.
-Sbb,ak adalah anak manje n ak manje dan mudah teqluke dan em0,serta sentapeness..haha.,.,nampak x ape yg ak cube smpaikn ni,hehe,
7- bertanggungjwb.
-sbb ak adalah wanita yg perlukan perlindungan..lagip0n ak ank yatim piatu yg mmg harus d bela dan d pelihara dgn ksih syg bkn dgn caci maki
8- last but n0t less,penyabar
-Sbb ak xpenyab0.s0 ak perlukn si penyabar utk mainkn peranan dlm rumah tangge ak kelak.,.,keke
Ok tu jela datin nak bgtaw,sem0ga bermanfaat untuk ak dan kte sume,
love~
Yana khai



Kerja Part-Time Di Rumah


Suri rumah, pesara, pelajar & sesiapa sahaja yang ingin bekerja dengan keselesaan di rumah sendiri. Join Sekarang!









Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts