♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Sunday, April 7, 2013

TIADA SENYUMAN TANPA AIR MATA

Asslammualaikum..

malam ni mood nak menjiwang² je..huhuhu.. fyi la kan ak ni ade 1 bende yg ak sendiri rase aneh pade ak.. semnejak 2 menjak ni.. bile ak g wedding ceremony je ak akan menangis.. xtaw la nape..nak nak klw bridge klua dgn paluan kompang kepak kebung kepak kebung.. ha mule la ak ni nk bersamarenda...hahahahaa... poyo sungguh... muahahaa...

terbukti la ak ni ade sipat pelembut...huahuahuaa... even d luar nmpak mcm singe kebulur.. dalam hati ak ni penuh dgn kasih sayang dan harapan.. thats y ak btl2 kecewe bile harapan menjadi layu..huahuahaua... 

even ak rase tindakan ak paling bengap.. tapi i have my own reason.. bile ak ckp then ulang tapi xdi fikirkan sedalam taman firdausi tu.. mmg ak kechewe.. hampa duka lara la... hahahaa... tapi tu la... bile prinsip di robek kan.. ak mmg pantang.. arghhh sudah la kau..huahuahaua...

DIA.. doa selalu mengiringimu.. ak berdoa kau akan bahagia.. dan bahagia.. terdetik utk menangis di depan mate tapi apekan daya ak punya ego yg perlu d jage..(persetankan hiperbola di situ)
ak benar2 serius utk melihat kau bahagia.. dan akan ada 1 masa ak berada dalam keadan di mana.. TAWA DALAM TANGISAN.. (abaikan tajuk lagu tu)

mood : ak susah nak serius tapi ak mmg serius.. nape ak terfikir utk mentahep untuk nya.. mungkin kenangan menjelma.. ak teringat.. dan bila tiap kali itu ak selalu berdoa.. ketemukan dia dgn insan yg selayaknya untuk membahagiakan nya.. tapi bukan aku... 

1 masa akan ada jawapan mengapa bukan aku... 


k bai nak wechat... jom add wechat : yanakhai123

haha pomot sket... huahauhuaa....


love -
yana khai
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts