♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Saturday, May 25, 2013

KALI KEDUA UTK MANIFESTO DAN TOMOK

assalammualaikum..

k fine minggu ni nak hapdet agi..ak g konsert Versus k.. hahahaa...k fine batak!! huhu... kalini sngt2 osem.. almaklumla next week suda final...minggu ni final battle.. n most happiness.. Manifesto leading n win...rm20,000 bhai.. congratez... xsia2 undi..mmg sngt osem performance diorg... diorg bawak lagu Arjuna.. jom tgk aktiviti manifesto ak minggu ni...akibat kebatakan Manifesto..

check this..

ok 1st... xde org kot nak polo ak g tgk versus... k fine ... last minit ak pujuk member ak temankan... die setuju..for me katenye...hehehe... thanks..
 
ok syida hani temankan saye... sngt obvious muke xcited kami             nk terkinja2...ak still di petak hadapan k...hahaha.... 

hahaha...ape bende ni..ha...sblm konsert start.. ade selingan soalan dari krew hotfm la kan tnye psl versus ni.. so tetibe die tnye soalan manifesto nyanyi lagu ape mlm ni.. ak pon jawabla "arjuna" ok menang.. n then die soh nyanyi.. erk.. ok fine.. dpt je mic terus la goreng pnye lagu..sebaik ak taw lagu arjuna tu..kwl x malu bhai..hahahaaaa..... jadi retis kejap...bahhaaha...

ok next.. pejam mate kuat²...bhahahahaha


|
|
|
|
|
|
|
V













 

hhahaaa... ok ak taw korang nk tnye nape pakai baju sepital kan... k mlm tadi tomok bawak lagu arjuna.. d sbbkan tema die inteval(maksud: lagu yg di bawa adalah lagu sendiri tp dlm versi lain)
so manifesto bawak lagu arjuna tp menggunakan alat2 seperti blende kacang, kete mainan, alat bunyi yg budak2 slalu main tu yg ade bunyi2 baby sume...hehe...sngt osem..thema die dlm hospital sakit jiwa..mmg terbaekkk!!!!!!! k love sngt... n tahniah lagik telah menang battle untuk kali ke 3.. 2x wish ni...hhehehe... ok kalini gmbr sngt clear n tomok senyum sngt lebar...sngt sayang..hahahaa..thanks xoxo..






next!!






 hahahhaa....muke insan yg sngt puas hati dpt tangkap gmbo lagik ngn tomok.. pakai baju manifesto plak...dpt penghargaan nyanyi lagu arjuna plak...xsangke2.... hehehe...sngt fun...



ok fine tido lena...

jgn lupe vote k...next week final

VS5 MAN 33399

HEHEE...nyte...

Love,
Yana Khai.




Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts