♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Thursday, June 20, 2013

Invitation to NN Premiere Screening of Badges of Fury by Nuffnang

ASSALAMMUALAIKUM..

alhamdulillah..
nak tayang skit ape ak nampak kat email ak pagi tadi.. 

|
|
|
|
|
v


jemputan tgk premiere screening badges of Fury.. gile bhai... teruje la sbb ingtkan ak masuk competition tu just cube nasib..xsangke plak nasib menyebelahi aku..Alhamdulillah... nak tgk ape yg ak perah otak sngt time nak dpt tiket ni.. haha..cekidaut..

|
|
|
|
|
v




ade 2 gmbr org berdialong(jetli n wen zhang tgh dok lepak kat pantai n soh kite kretip tulis dialog pe.. ak pon bedal la.. according tu cerite die la kan...haaha...



so skrg ni tgh hot plak kat NUFFNANG pasal shopping kat phuket.. off 50%.. para blogger yg nak try blh la JOM SINI



*Ak nak pegi ke x?? of koz ak pegi kot... penat reka idea da dpt peluang nak kenal blogger lain ape salahnye...hehehe... so sesape yg dpt tgk screening badge of Fury ni nnt blh la kite jmpe di one utama okeh..jgn malu jgn segan...just call me YANA KHAI.. hahaha... 


k out..

love
yana khai.
Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts