♥ Jejari Si KidaL♥

PENGEDAR SHAKLEE SELANGOR COD ( KG SIJANGKANG, TELOK PANGLIMA GARANG) 0192785383 / YANA PENGHANTARAN POS LAJU KE SELURUH MALAYSIA.

Tinggalkan Jejak anda Di sini :)

Kawat cam di leyyannakhai.blogspot

My Follower

CARI GALI LAGI


kata nabi saw: “siapa yang tinggalkan solat subuh tiadalah padanya nur di wajahnya dan siapa yang tinggalkan solat zohor tiadalah padanya rezki yang berkat dan barang siapa yang tinggalkan solat asar tiadalah padanya kekuatan badan,dan siapa yang tinggalkan solat maghrib tiadalah padanya anak2 yg bermanfaat dan barangsiapa yang tinggalkan solat isyak tiadalah padanya tidur yang nyenyak.” ‘sampaikanlah daripada nabi saw itu walaupun satu ayat.






Friday, June 14, 2013

KEBURUKAN WAS-WAS

Assalammualaikum...
Salam jumaat yang indah utk semua.. Harini aku cuti.. Pheeew... Hahaha sbb2 da d bgtaw kat entry sblmni.. Hikhik...

Harini aku nak cite psl was2 dan keburukan sifat was2..
Tadi ak tgk alkuliah.. Ustaz tu bgtaw ade sekor setan dok dlm hati kita.. Keje die buat kite rase was2 dan leka.. Korang penah x time solat tu tetibe korang terfikir sesuatu.. Time tu la ade idea nak update status pe kat fb.. Nk mkn pe lepas ni... Lpe nak bg pou makan.. Dan byk lagi.. Hurmm... Ak pon kerap jgk cmtu.. Teruk tol syaitanirrajim ni... Kan da xkhusyu' solat cmtu..
(* makhruh solat pejam mate)

Ustaz tu ade bgtaw kite d galakkan

-untuk bace surah An-Nas sblm solat..
- Bace sblm tido pon blh mengelak kan dari terkene sihir.baca ayt 3 qul sblm tido  sapu keseluruh badan..

*bende nampak senang tp kite susah nak buat sbb hati kita da di lalaikan oleh syaitanirrajim..

===========================
-YA ALLAH TUHAN YANG MEMBOLAK BALIKKAN HATI KAMI. KAU TETAPKANLAH IMAN KAMI DALAM BERIDABAH KEPADAMU.. Amin....

P/s* selamat hari jumaat utk semua

Love-
Yana khai.

Gmbr xde kenemengene dgn cerita..

Post a Comment

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.

PORTABLE WATER FILTER UTK KEGUNAAN SEHINGGA SETAHUN.
Bendasing tersembunyi pada air bersih??? Putarkan paip rumah anda. Lihat air yg keluar. Mungkin airnya nampak bersih tapi setakat mana ia selamat untuk di minum??

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA

EYE TREATMENT PENAWAR SI MATA PANDA
KEMBALIKAN KESEGARAN MATA ANDA. RAWATAN MATA SERENDAH RM53.00

HOT PRODUCT!!!

HOT PRODUCT!!!
INGIN KAN TUMIT KAKI YANG MENAWAN? SERENDAH RM27.00 ANDA MAMPU MENDAPATKAN KAKI YG LICIN DAN CANTIK.

B Complex for Me n i love it

B Complex for Me n i love it
• Mengurangkan tekanan emosi dan kelesuan, • Membantu dalam kestabilan saraf dan meningkatkan proses pemikiran, • Menukarkan makanan kepada tenaga-menolong memetabolismekan karbohidrat, lemak dan protein, Mencegah barah serviks, penyakit jantung dan kecacatan spinal, menggalakkan kesihatan system kardiovaskular yang lebih baik.

Popular Posts